Na koga ste mislili, GOSPODINE GLIŠIĆU?

Dugogodišnji vranjski socijalista na izjavu Darka Glišića, predsednika IO GO SNS, u kojoj ovdašnjim naprednjacima poručuje «da nemaju kome da ostave grad, jer oni koji su bili pokazali su šta mogu, ostavili su dugove, zatvorene fabrike, razrušene puteve», reaguje pitanjem «na koga ste mislili, gospodine Glišiću“?

- Možda je, ko zna, kumče Aleksandra Vučića mislilo na SNS koji je od 2012. do kraja 2013. godine bio na vlasti sa SPS-om, njeni kadrovi se tada nalazili na čelu lokalnih preduzeća, ili na PUPS, SDPS i JS koji su uvek bili na SNS izbornim listama, ili samo i jedino na SPS koji je bio glavni politički faktor u lokalnoj vlasti u Vranju, ali samo do 2004., a od tada u koalicijama sa DSS, G 17 plus i DS - pita sagovornik InfoVranjskih.

Poznati vranjski socijalista, izvor InfoVranjskih, potencira «da Glišić previđa nadležnosti i odgovornosti za, kako kaže, «zatvorene fabrike».

- Po Zakonu o privatizaciji iz 2001. godine devastirana je kompletna privreda Srbije, a time i vranjska, ali za to nisu odgovorne lokalne samouprave, nadam se da je to poznato g. Gličiću, a sigurno mu je poznato da nijedna opcija na vlasti u Republici nije menjala taj zakon, ni DS, ni DSS, ni G 17 plus, ni SNS koja je na republičkoj vlasti od 2012. godine. Što nije menjala taj zakon ako nije valjao? - opet pitanjem reaguje na Glišićevu izjavu sagovornik InfoVranjskih iz SPS.

Na kraju, iz SPS-a podsećju i na najveći, ne samo vranjski, nego srski problem, „Simpo“.

- Da nije možda mislio na «Simpo» gde se Disić i njegova ekipa «slikaju» sa naprednjacima od 2014. godine kada su najurili Dragana Tomića, ali nastavili da prave dugove, ili misli na Gorana Đorđevića Đošu koji je bio na čelu «Jumka», tu se Glišić nije izjasnio - konstatuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Najnovije vesti

ZutoCvece