Na klupi Dinama JOVANOVIĆ ili RISTOVSKI?

Kandidati za upražnjeno mesto trenera Dinama iz Vranja, posle odlaska Dragana Antića Recka u niški Radnički su Radmilo Jovanović i Ljubomir Ristovski.

Jovanović je poznat kao aktuelni trener prvoligaša Temnića iz Varvarina.

Ristovski je vodio timove Spartaka, Vojvodine i Proletera.

Posle odlaska Dragana Antića, Dinamo je prinuđen da traži šefa struke koji treba da sedne na klupu vranjskog prvoligaša već u subotu 24. marta na prvenstvenom meču protiv Slobode iz Užica u okviru 18. kola Prve lige Srbije.

Vranjske takođe saznaju da se u Dinamu na polju administrativnog rada i sportskih aktivnosti neće ništa menjati u personalnom smislu.

Svoje funkcije zadržati Bratislav Vučković na mestu generalnog sekretara i Marko Antić kao direktor kluba, što se i očekivalo posle saznanja da Dragan Antić ostaje predsednik kluba.

S. Kostić

Komentari

Bravo strucnjaci za sport oterali ste jedinog coveka sto se razume u fudbal koji ima zavidne rezultate sto vi mozete da sanjate sa vasim klubovima i klubovima pobratima kjma kog vec. Samo bih voleo da znam da ste vi raspolagaci para u Dinamo koliko bi tad dodelili sebi jer i 100 miliona bi vam bilo malo. Ne znam do kad vise ce ovako da bude u Vranju da resavate svoje privatne koplese i zbog pojedinaca trpi grad igraci i navijaci!

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus