Našoj ljubavi je kraj: Naprednjaci RUŠE Manića i JS

Vrh Gradskog odbora SNS u Vranju dao je nalog svojim mesnim odborima da se infiltriraju u Desnicu Srbije i pruže im logističku podršku, a u cilju podrivanja Jedinstvene Srbije, saznaju InfoVranjske.

- Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik, ovim činom pravi sve veću distancu u odnosu na Dejana Manića, predsednika GrO Jedinstvene Srbije, udaljava se od njega i privlači stranke koje može lakše da kontroliše i usmerava, kao što je Desnica Srbije koja je prirepak naprednjaka. JS, međutim, Bulatović ne može da stavi pod svoju kontrolu i zato želi da otkači Manića - smatra sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Po ovom izvoru, Manić i JS su već oslabljeni gubitkom odborničkog kluba.

- JS je dobila sedam odbornika na izborima 2016. godine, a sada ima četiri, jer su trojica odbornika prešli u druge stranke, jedan u Desnicu Srbije, drugi u Pokret slobodnih građana i treći u Srpsku narodnu partiju Nenada Popovića - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala InfoVranjske potencira da SNS ne ruši Manića i JS jedino preko Skupštine Grada Vranja.

- Primera radi, Grad Vranje nije izdvojio sredstva za rekonstrukciju zgrade Narodnog univerziteta koji vode sledbenici Dragana Markovića Palme u Vranju, mada postoji uredan projekat o tome, što je takođe jedan vid slabljenja Manića i JS - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih na kraju naglašava da je SNS počeo da menja svoj odnos prema JS i Maniću i to u negativnom smislu odmah nakon ulaska socijalista u vladajuću koaliciju u Vranju.

S. Kostić

Komentari

LE LE, LELE KAKVA VEST ZA PRED SLAVU! SAD SVI VRANJACI o tome ce pricaju.

Prljavo, prljavo, jug im za to i služi, a ovi ovde bi sve učinili kao da su upregnuti. Nego, da li je istina da oživljava Nova slobodna reč? Iznad sedišta Vojvođanske banke, preko puta Leona, okačen svetleći naziv. Banka se kako stoji seli na novu lokaciju. Još jedan medijski davež!?

Tako je brate Bulate najuri lopova. Vreme mu je za zatvor.

Od ovu dvojicu ko je veći LOPOV. Bio je Manda a sad izgleda vodi Bulca.

Bilo je krajnje vreme da se krene u realizaciju resavanja najveceg lopova u istoriji grada Vranja.Bravo Bulate

Svi u istoriju vrlo brzo

Odavno se prica po grad kako Mandu nije uspeo da srusi ni SPS ni SNS ali ga Srpska desnica srusila.

Stojancicu, koliko pare za ovaj tekst? Napad na Mandu, Desnicu a nista protiv SPSa. A SNS neutralan. Mislis ce vam damo jos neku ustanovu...nema rodjo! Svi znaju da od koalicije SNS SPS vise nema nista!

Idemo ja o ovome pricam od pocetka mandata da ovakve lopove kao sto je Manda ne primamo u koaliciju. A nikad nije kasno i da najurimo krimosa.

Ce mora Bulat i Boske da vracav 30.000eura sto im je Manda dao da udhe u vlas kalnta s mas. Dobili suvarci, kes pare pa sad neka si misliv zasto gi tepav po grad i pale kola na poslanika. Nista nije slucajno

Ovo nije tacno haram ja i dalje. Kad bi mogo da se dokopam jos jedan mandat da dokrajcim sve. i END-e

Najnovije vesti

Buki na muki »

Iako su vranjski naprednjaci ostvarili (neslućeno?) veliku pobedu na junskim izborima, uprkos istorijski maloj izlaznost...
ZutoCvece