Načelnica PTO-a podnela ostavku

Doktorka Milena Antić, načelnica Urgentnog odeljenja Bolnice u Vranju, podnela je neopozivu ostavku na ovu dužnost, a umesto nje imenovan je dr Ljubiša Stoiljković, koji je se već nalazio na ovoj funkciji.

Razlozi i pravi motivi ove ostavke nisu poznati, ali se nagađa da se dr Antić odlučila na ovaj korak zbog premorenosti i prevelikih obaveza koje ima ne samo kao načelnik, već i lekar specijalista na Urgentnom odeljenju, popularnom PTO-u, koje zbog velike fluktuacije pacijenata važi za jedno od najtežih uopšte u svetu medicine.

Dr Milena Antić je načelnica Urgentnog odeljenja od 2013. godine i ostala je na ovoj funkciji i posle tajfuna „kadrova“ SNS-a, mada ne pripada ovoj političkoj opciji.

Dr Ljubiša Stoiljković takođe je priznat kao ozbiljan stručnjak u oblasti urgentne medicine, koji se dokazao i kao lekar i kao raniji načelnik jedne od najopterećenijih službi u čitavom ZC Vranje.

S. Kostić

Komentari

Najveći pritisak pacijenata u ZC Vranje je na PTO službi.Osoblje treba da izdrži i psihički i fizički, možda je i pametna odluka što je doktorka Milena podnela ostavku, jer nema tih para koje mogu da plate njen duševni mir.Do sada je radila odlično svoj posao.

Sve čestitke za dr Milenu. Uvek je bila castan čovek i vredan i pozrtvovan lekar koji ne savija kicmu zbog ličnih interesa.

Najnovije vesti

Film KOŠARE se snima u Surdulici »

Balša Đogo, reditelj filma "Košare" koji uskoro počinje da se snima najavio je da će deo filma biti sniman na karauli na...

Novi REDOVI ispred ATD-a »

Da korona virus nije kapitulirala u Vranju pokazuje red od dvadeset i više ljudi sa temperaturom ispred kovid ambulante...
ZutoCvece