MUD FACTORY razdrmao EXIT!

Mud Factory, sada već slavan vranjski metal bend, oduševio je svoje pristalice, ali i mnogo, mnogo drugih ljubitelja muzike na ovogodišnjem „Exit“-u.

Oni su na ovom prestižnom festivalu nastupili 15. jula na Explosive stejdžu, i oduševili publliku za 45 minuta svog natupa.

Članovi benda smatraju da je to bio „dovoljan pokazatelj da Factory radi punom parom, kao odgovor mnogima koji se pitaju gde smo poslednjih godinu dana“.

- Radili smo na novim pesmama, trebalo je vremena ali smo završili taj kreativni deo i sada radimo na tome da sto pre uđemo u studio i snimimo album. Što se „Exita“ tiče dobili smo poziv negde početkom godine i ne krijemo da smo jedva čekali da se pojavimo tamo. Svirali smo stvari sa EP-a „Project Extinction“ iz 2015., ali smo glavni akcenat dali novim pesmama koje je publika fantastično primila - kažu „faktorijanci“.

Oni naglašavaju da su zadovoljni brojem ljudi koji ih je pratio na „Exit“-u bez obzira što su nastupali kao poslednji bend te noći.

- Organizacija je bila odlična, što i priliči jednom svetskom festivalu. Sve u svemu, utiske sređujemo još uvek i polako pripremamo za organizaciju jos jednog „Factory Festa“ u Vranju - kažu članovi grupe.

INFO VRANJSKE: Razvalili te „Exit“. Kakav je to osećaj?

MUD FACTORY: Otišli smo sa tom namerom, verujem da jesmo.

IV: Publika koja vas prati od samog početka smatra da ste na vrhuncu dosadašnje karijere?

MF: Uvek iznova postavljamo sebi ciljeve, i trudimo se svaki put da odemo za stepen više. Nakon pet godina postojanja jesmo dostigli određeni uspeh, ali to samo početak.

IV: Šta očekujete od novog albuma?

MF: Da se publici sviđa bar upola kao nama, i jedva čekamo da čuju šta smo uradili.

Ukoliko želite da pomognete snimanje novog albuma benda "Mud Factory", kupovinom polo majice možete to učiniti OVDE.

Najnovije vesti

BANJKA najlepša BANJČANKA »

Sanja Cvetković (20) iz Vranjske Banje pobednica je ovogodišnjeg takmičenja za „Mis Karanfil devojče“, na manifestaciji...

RADNIK u seriji poraza »

Surdulički Radnik izgubio je u 5. kolu Super lige Srbije na gostovanju u Inđiji sa 2:1, i tako vezao treći uzastopni por...

Od nedelje ponovo TROPIKANA! »

Temperature vazduha u vranjskom kraju počele su da rastu od subote 17. avgusta, u nedelju će dostići 31 stepen, ali od p...
ZutoCvece