MRAK: Evo za šta SNS nije kriv

Potpredsednik SNS-a Goran Nikolić, rekao je na konferenciji za medije, nastupajući kao direktor EDB-a, ionako je bio u stranačkim prostorijama, da njegova firma nije kriva za "slabiju rasvetu" u gornjem delu grada.

Prema njegovim tvrdnjama krivce treba tražiti u Gradu, i Urbanizmu jer su oni odgovorni za javnu rasvetu.

Ali, gradom ne vladaju Turci, nego SNS, koji upravlja i EDB-om i Gradom. Što se tiče tvrdnje da mrak vlada samo "gornjem delu grada" ni ona ne sme da čudi, jer je SNS pokazao da nema snage da upravlja čitavim gradom, već da samo ispunjava želje svojih glasača sa rubnih područija, pre svega sa ogledne stanica i donjeg Vranja.

Na fotografiji je mrak u Južnomoravskoj ulici na manje od 100 metra od prostorija SNS-a u centru grada. Mrak traje danima. Neka ekipa bila je i zamenila jednu sijalicu koja je pukla jednog sata i 42 minuta.

I ponovo je mrak, sve čušći. Ima li nekoga da ovo vidi kada je već aktuelna ekipa SNS-a slepa kod očiju?

SSB

Komentari

Sram da ga bude, seljacina hanska, neka kaze kako ekspresno iskljucuje vrtic i setaliste zbog neplacènog jednog racuna, a ne moze da naplati u ostalim opstinama ni dinar, neka kaze kako ne placa taksu Gradu za zauzece javnih povrsina jer se plasi da ga iz Beograda ne smene, koliko ostecuje grad.

Ће се искољев у снс од коју фирму да се купе сијалице и ко од руководећи шљам ће узме провозију...ево већ два месеца.

Ma ispred HOTEL narkomani i ludaci koliko hoces sramota mrak nema osvetljenje duze vreme horor,nesmeju ni zene ni deca da prodju.Treba par svetiljki samo a od opstine 20m.i niko ne reaguje.

Bravo za HOTEL,pa tu ispred hotel i pored onaj strava HOBIT mozes samo sa policiju da prodjes,manijaci koliko hoces a opstinari ni rec,pa do opstinu je taj jezivi neosvetljeni deo.

Najnovije vesti

Napadnut sajt Info Vranjskih »

Portal Info Vranjskih napadnut je u utorak oko 13 časova i nije radio naredna dva sata. Uspešnom akcijom naših veb maste...
ZutoCvece