Motorom napao policiju

Pripadnici MUP-a u Vranju uhapsili su V. A. (1995) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, saopštila je policija.

Saopšteno je da se sumnja da je on, nakon što ga je policija zaustavila zato što je upravljao motociklom bez registarskih tablica, odbio da pokaže lična dokumenta, već je pokušao da pobegne gurajući policijske službenike.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Komentari

Ali došlo vreme da komandir zaustavlja,dok saobraćajna policija sve to gleda i izgovor je njihov:"Da se nezameramo".Strašno ali istina,sve pohvale za komandira Pendu!!!

Velinoviću vrati se ti si ih mafijaši vranjnski u ćorsokak nabio...Bravo za Sladjana

Velinović Sladjan je policajac kakvog nema u Srbiji.Srce ima kao Lav.Pozdrav za gospodina Velinovića od Zorana iz Beograda živeo zemljak moj.Šteta za Grad što još malo nisi ostao da očištiš i utamničiš ove tzv.kontraverzne biznismene ustvari mafijaške pudlice.

Žile samo naredi na Becu i Gavru ima da srede stanje samo tako u gradi.Snagu imaju zgradu da sruše voz da povuku.Ha,ha.Da vidiš da li će napadaju policiju posle!!!

Najnovije vesti

AluTerm plus