Morava POTKOPAVA novi nadvožnjak

Devastacija Južne Morave i pritoka, ali i priobalja, nastavlja se nesmanjenom žestinom.

Čitalac šalje fotku ogoljene stope jednog nadvožnjaka na novom auto putu, kome preti urušavanje jer voda odnosi zemlju koja ga drži.

- Sve propada, i Morava i obala koju nosi, i nikom ništa. Važno, vađenje peska se nastavlja - piše ovaj čitalac.

I sad, hoće li se čekati neka veća nevolja, ili je i ovo dovoljno da se nadležni uzmu u pamet?
SSB

Komentari

Potencijalno izlivanje vode bice i kod Zlatokopackog mosta.Odmah posle mosta a pre uliva Vranjske reke, popadalo drvece je suzilo korito na 3-4 metra. Iznad mosta se vec formirala veca kolicina vode usled uskog protoka. Molim redakciju da slika i upozori nadlezne.

Jelasnica bije kao krtica,kamioni pice,lom, haos na sve strane, prasina,buka, neregistrovani kamioni, pesak po putu... Pad sistema drzave u svakom smislu

Skoro sam pecao pored mosta u Mazaracu, ono sto onaj tamo radi sa separacijom prelazi svaku granicu bahatog ponašanja,inspekcija i policija gde ste?

Kada neko pojede i popije 62 000 evra drzavnih para u kafanama sta ocekivati dalje? Banja se nekako oslobodi zla al oni ljudi u Mazaracu ce tesko

Niko ne dira kamiondžije koji vade pesak. Policija stavlja pare u džep, a gazde koji prave beton plaćaju. Opšti propast. A ne pitaju se odakle im mašine,kamioni,rovokopaci i ostalo. Sa koje pare i sa kojom pljačkom ili švercom su kupili.

Sve je to prijatelju umrezeno,oparis se kao direktor pa pare ulozis u biznis,imas ljude u ministarstvu,opstini, policiji,inspekciji i radis sta hoces... Pesak je ionako dar prirode Morava donela, Nebojsa odneja... Tako funkcioniše sistem

Jelasnica politicar. Moze da kopa i radi sta hoce kao i svi ostali koji su za sns. A ostali neka placaju kazne dok mafija javno pljacka.
Kamioni puni peska se ukljucuju godinama u suprotnu traku i nikom nista. Bitno policija glumi po vranju a ovo se ne vidi :-D pesak po putu .. nema veze. Manjaju tok morave kako pozele. Opet nema veze.
A onda dodje cuvar i pita te zasto nisi vadio dozvolu za pecanje i napise kaznu :-D e to je napredna politika.

Pogledajte sta radi separacija u selu Prevalac, nekada divnom mestu, koje su nasi preci sacuvali i nama ostavili, a sada ga vlasnik separacije, ne znam odakle je dosao, pretvara u katastrofu. Danonocna buka, neizdrživa prasina, promena toka Morave, cesto paljenje kamionskih guma uveliko unistava ekologiju, a sve to odgovorni verovatno za sitnu korist to dozvoljavaju. Srbijo probudi se. Sacuvaj ono sto je od prirode ostalo.

U Mazarac moze sve i svasta pa i traka da se sece samo tako al zato prema motel Vranje ne mogu da rade momci i posteno zaradjuju svoj dinar pa firma Cobra mora da trpi turturu gradskih strucnjaka.U svakom naselju neko trpi stetu strucnjaka iz nasih Vranjskih institucija samo Jelasnica kopa li kopa i unistava korito Morave i okolne puteve a svi znaju i cute.
Samo motka u ruke narode i pred opstinu.Slikajte i saljite u Svet da vide torturu rezima Gonzija u Gradu Vranju.

Jasno. Svi smo svedoci pljackie koja traje dugo. Ja ne znam zasto prima platu ona vodoinspektor? Pa taj se samo ouni ali i posreduje na liniji Beograd-Vranje, redovno se salje na sefa gore. I svi cute. Isto kao drvokradice. Svi znaju I svi cute, ima za svi. Sirbistan. Ogavno.

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece