Morava i Pčinja na tankom pazaru

U 18. kolu Srpske lige «Istok» zabeležen je slab učinak klubova sa područja Pčinjskog okruga, hanska Morava je kao domaćin osvojila jedan bod, dok je Pčinja iz Trgovišta u gostima visoko poražena.

Morava je na svom «Kunjaku» igrala nerešeno 1:1, poluvreme 1:0, sa ekipom Timočanina iz Knjaževca, međutim, najzaslužniji za gubitak dva boda domaćeg tima bio je sudija Dušan Marek iz Leskovca, koji se «istakao» pristrasnim suđenjem u korist Knjaževčana.

Morava je golom Kitanovića u 29. minutu povela, ali su gosti u nastavku meča iskoristili pomoć sudije Mareka i izjednačili pogotkom Slavkovića u 48. minutu.

U 70. minutu glavni delilac pravde poništio je regularan gol Hančanina Blagojevića, pozivajući se na nepostojeći faul u napadu, pa je Marek bio najgori akter ove prvenstvene utakmice.

Posle ovog kola, Morava se nalazi na 18. mestu sa 14 osvojenih bodova.

U 19. poslednjem jesenjem kolu, Hančani se u Lebanu sastaju sa ekipom Radana, koja zauzima 12. poziciju na tabeli sa 24 boda.

Niški Sinđelić je kao domaćin pobedio Pčinju iz Trgovišta sa 5:0, poluvreme 1:0, golovima Stefanovića u 27, 62. i 67. minutu, i ;itića u 55. i 78. minutu.

Domaći su bili mnogo bolji rival, naročito u drugom poluvremenu, kada su deklasirali goste iz Trgovišta i zabeležili visoku pobedu.

Posle ovog kola, Pčinja se nalazi na 15. mestu sa 20 bodova, a u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata sastaje se u Trgovištu sa Dunavom iz Prahova koja zauzima 14. poziciju na tabeli sa 22 osvojena boda.

NIV

Najnovije vesti

ZutoCvece