Monodrama NIKOLE RAKOČEVIĆA u Vranju

U sali Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju u sredu će biti održan scenski hepening pod nazivom „Šta ima sem facebooka u ovom gradu... i zašto ništa“.

Hepening počinje monodramom slavnog srskog glumca Nikole Rakočevića pod nazivom „Laura, molim te“, a biće nastavljen tribinom na temu kulturne plitike u Vranju.

Učesnici tribine su aktivistkinja NGO sektora Bojana Stojković, predstavnik BIRN-a Slobodan Georgijev i glumac i novinar Saša Stojković.

Moderator tribine biće Jelana Pavlović van Reenen iz „Naše zadužbine“, koja je pored BIRN-a i organizator dešavanja.

Na hepeningu će, posle monodrame Nikole Rakočevića, biti reči i o tome da li sadržaj koji upijamo preko društvenih mreža može da zameni tradicionalne kulturne i medijske sadržaje, kakav je kvalitet kulturnih i medijskih sadržaja u Vranju, šta to u “realnom svetu” propuštamo dok skrolujemo sadržaj na društvenim mrežama i slično.

Monodrama, a kasnije i tribina, u svečanj sali Gimnazije, na drugom spratu, počinje, uz slobodan ulaz, u sredu u 18 časova.

Najnovije vesti

Napadnut sajt Info Vranjskih »

Portal Info Vranjskih napadnut je u utorak oko 13 časova i nije radio naredna dva sata. Uspešnom akcijom naših veb maste...
ZutoCvece