Momčilovića menja PRIVREMENI DEKAN

Srpska napredna stranka priprema smenu dekana Pedagoškog fakulteta u Vranju Zorana Momčilovića, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.

- Vrh SNS u Vranju nije zadovoljan radom i delovanjem aktuelnog dekana Pedagoškog fakulteta u Vranju Momčilovića, u prvom redu, zbog kompromitujućih napisa u lokalnim medijima i krivičnih prijava koje je podnela grupa profesora ovog fakulteta protiv njega - objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Po ovom izvoru, «naprednjaci će izbor budućeg dekana oposliti u dve faze».

- U prvoj fazi biće izabran «privremeni» dekan, naravno, iz redova njihovih kadrova, ali će on tu dužnost obavljati za sve vreme dok «glavni» kandidat za dekana ne doktorira i ne odradi malo profesorske karijere, jer se radi o naprednjaku miljeniku Slaviše Bulatovića, predsednika GrO SNS i narodnog poslanika - obrazlaže sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da će izbor «glavnog» a ne «privremenog» dekana predstavljati poprilično iznenađenje za lokalnu javnost»!

- U pitanju je naprednjak slabijeg opšteg obrazovanja, ali je vernik i podanik koji je revnosno izvršavao sve usmene naloge poslanika Bulatovića, što će se pokazati kao mnogo važnije od problema koje glavni kandidat za dekana ima sa padežima i elokvencijom. Uostalom, Vranjanac je pa mu se i ne zamera što stalno «brka» taj za južnjake fatalni genitiv i isto tako neugodni lokativ -navodi sagovornik InfoVranjskih.

Za sada, ime glavog kandidata nepoznato je čak i Info Vranjskim, ali, šta se sakrilo, i do kada?

S. Kostić

Komentari

Nesi se sprema....taman Dr.....

Hahahahaha....samo jos ta debilcina fali u toj nebitnoj ustanovi...Nesi bi bilo najbolje da ore njive, sramota je na koji nacin ce taj kreten da doktorira. Ali sad kada uhapse lopova dekana niskog DIFa Bratica ponistice I Nesijev sramni doktorat. Zatvorite taj nebitni fakultet ne lazite vise mlade ljude jer sa tom laznom skolom nema gde da rade.

Studenkinjo...NESI je pri kraju bice Dr. Sporta iako nema veze jadnik sa sportom.Taj Bratic ne radi za dz.

Pa kako to SNS menja Dekana.Gde je ovde potpuna samostalnost Univerziteta. Šta je ovo Tiranija, povratak u jednorežimski sistem. Šta ovde dokazuje da je Momčilović bio član SNS-a, koja po redu stranka.Strašno da svakog dana polako padaju maske. Ulazak SNS-a u sve svere života.Ovo nije bilo u vreme KPJ i Tita.Strašno

Odakle SNS u visoko-školskoj ustanovi? Ajde botovi, sendvičari i vi iz vrha SNS-a odgovorite kako je to moguće?

Neši si je be tepač čovek,što ga gurate u menadžerske vode,veća korist od njega,da rita neistomišljenici po čaršiju

KAkve su ovo gluposti gospodo? Do sada se NIKAD u Srbiji nije desila ovakava smejurija, niti će. Da bi neko bio dekan mora da bude redovan profesor, a ovaj nesrećni kandidat, nije jos ni doktorirao, a minimalni put od docenta do redovnog profesora je 10 god. Nego neko iz SNS-a od profesora, namerno plasira ovu laznu vest, kako bi jos vise napakostio ustanovi, koja mu lebac daje. P. S. Čista dijagnoza

Manite se pustih prica.Momcilovic je akademski gradjanin,regularno obrazovan,koji je dobro zagrejao stolicu,a to dokazuju njegovi objavljeni naucni radovi.Zlobnicima ostaje samo da mastaju o poziciji dekana.Kad napisu 13 izdanja,ucestvuju na svetskim naucnim skupovima,nek se jave.Do tada nek se pokriju SLONOVIM usima.Ostavite prosvetu na miru da vas edukuje!!!

Najnovije vesti

NOVI INCIDENT u ZC Vranje »

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucij...
ZutoCvece