MODERNO ROBLJE: Studenti Više škole neplaćeno gradili vikendicu za profesora na Vlasini

Studenti nekadašnje Visoke škole u Vranju učestvovali su, kao prosta radna snaga, u izgradnji vikendice na Vlasini za profesora te škole, saznaju Info Vranjske iz izvora među bivšim studentima ove škole, sada Visokoškolske jedinice Akademije vaspitačko-tehničkoh strukovnih studija u Nišu.

Studenti su na pomenutoj vikendici obavljali građevinske radove iz nekoliko «ubedljivih» razloga.

- To, pre svega, nije vikendica, već kuća na tri sprata, pa su studenti kojima ovaj profesor predaje više predmeta radili na zidanju i malterisanju. Oni su to bukvalno morali, jer se radi o «nezgodnom» profesoru koji studente ostavlja za zadnji ispitni rok kada «hvataju» uslov za narednu godinu - objašnjava sagovornik Info Vranjskih.

Ruku na srce, u ovom slučaju studenti nisu bili jedino «prosta radna snaga».

- Studenti su kupovali profesoru zavese, keramiku i ugaone garniture za vikendicu, pa nije pravedno da se kaže da su samo bili građevinari - ironičan je sagovornik Info Vranjskih.

Zanimljivo je i na svoj način indikativno da je ovaj «snalažljivi» profa imao sopstvenu studentsku klijentelu sa «geografskim poreklom»!?

- Ovaj profesor je nalazio i upisivao studente iz Grdelice, Vlasotinca i drugih gradova bliskih Leskovcu i Nišu, baš ti studenti su imali određeno građevinarsko iskustvo, a neki su ga stekli na Vlasini tokom izgradnje vikendice - navodi sagovornik Info Vranjskih.

Na kraju, važna napomena, verovali ili ne, dotični profesor je član Srpske napredne stranke.

S. Kostić

Komentari

A kolko može da pojede ĆELEPUR i kad je MUFTE, to se jede i pije, to se povraća od jedenje i pijenje i opet u stilu se vraća za astal i nastavlja još više, pravi čovek zalihe u stomak.

Ti studenti su morali i da nauče i da rade i donose prasce. A Suzana na BULCU i bez tih će dobije diplomu. Jer će njen muž da štiti profesora i imace druge usluge na nivou grada. Ali će zato Suzi da dobije mufte diplomu. Zato je Srbija došla do ovde. Nepismeni imaju diplome kradu pljačkaju uništavaju, a stručnjaci ODLAZE trbuhom za kruhom.

Ti be nema tekst a da ne spomenes Bulcu i zenu mu.Ko da imas fobiju neku od njih.Ostavi gi ljudi na miru jenput , komentarisi na profu sto iskoriscava mlade ljude.Dosadna vise ta tvoja negativna energija

Taklav Celeputan bio MOŠA TRZISNI INSPEKTOR i stanju ke bio da kese i pije dok se ne usere pa sto je najgore povede si drugare za celepur pa ako vidi da sve ide kako treba on si zove i povecava celeputanr
e Moso Moso prodje i to i ta tvoja sila
bitno da si Stan u Nis kupio sve sa Apoeni od po 5E
dan danas se prica u agenciji za Nekretnine Gigant kako si ga isplatio sa gomile novcanica od po 5E...
Shvatite da sve taj celepur prodje kad tad al bruka i sramota ostanu za Vek Vekova...smejace Vam se cukun unucima

Kolko su se samo prasci i jaganjci odneli sto u skolu, sto po privatne zurke i terevenke, dusa gi znaje na alamani

Tako napredni zamišljaju dualno obrazovanje.

Neka traze sertifikat i licencu od profe. Jadni smo koliki smo zrtveni jaganjci postali. Nemam drugo sta da kazem. Da imamo obraza bilo bi nas stid, sve kolektivno i bez izuzetaka. Jer, da smo odgovorni kao sto nismo, ne bismo dozvolili da se ovako nesto desava i prolazi. Jos jednom smo pokazali da je nase runo jako trazeno i cenjeno. Ma ovce na kub!

Najnovije vesti

ZutoCvece