Mošina kuća POD PRISMOTROM, SKOJEVSKA ILEGALA na delu

Na hitno sazvanoj sednici Gradskog odbora SNS u Vranju, u subotu 11. maja, Momir Stoiljković je odbio predlog da podnese ostavku iz «zdravstvenih» razloga, saznaju InfoVranjske iz izvora u GrO SNS.

- Bulatovićev potrčko za ostavke Dragan Sentić, predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, pokušao je da Stoiljkoviću «uruči» papir i zamolio ga da ga potpiše, a na papiru je pisalo da direktor «Komrada» ostavku podpis iz «zdravstvenih» razloga, što je Stoiljković odmah odbio - priča sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «kada je Bulatović upozorio da će odmah da sazove sednicu Skupštine Grada», dobio je «adekvatno neugodan» odgovor od Momira Stoiljkovića».

- Ti i ne znaš kako se saziva sednica Skupštine Grada Vranja, jer si od juče u stranci, a kada sam ja stvarao stranku, zna se dobro gde si tada bio - uzvratio je Stoiljković.

Kako Info Vranjske saznaju, privatna kuća Momira Moše Stoiljkovića nalazi se pod prismotrom nepoznatih lica, i to neprekidno, 24 sata dnevno.

- Mošina kuća u donjem delu grada je pod prismotrom nepoznatih lica od kako je krenula naprednjačka sila na njega, pa sumnjamo da je u pitanju delovanje «obaveštajaca» po «nečijem» nalogu, da se vidi ko dolazi kod Moše - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, prijatelji Stoiljkovića etablirani u SNS i strukturama gradske vlasti nadigrali su «obaveštajce» svojom dovitljivošću, ne ulazeći u detalje, osim da čitava priča „poprima oblik ilegale“.

- Oni dolaze maskirani kod Moše, drugačije obučeni i sa veštačkim bradama i brkovima, sve, dakle, poprima miris i boju ilegale, baš kao u davnim skojevskim vremenima - krsti se i čudi sagovornik InfoVranjskih iz tabora vranjskih naprednjaka.

Podsećamo, smenu Momira Stoiljkovića sa mesta direktora «Komrada» predložio je Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju i narodni poslanik, po zadatku dobijenom od Dragana Stevanovića, koordinatora SNS za Pčinjski okrug i državnog sekretara u Ministarstvu privrede.

S. Kostić

Komentari

Moso prijatelju druze direktore.Sve ti je ovo zaniberio djosa.A u delo ti sprovodi Bulca.Djosa sve laze.I sam znas da je lagao da ga je neko napao a zena ga branila.Smrad jedan ufffffffff.

Disic - LORDAN ZAFRANOVIC.

Fali još obdarena Ena Begović i Frano Lasić kao budala mala pa da Okupacija u 26 slika bude kompletna. Enu može da zameniv ovej Vranjske snaške iz stranku a Frano će sam doći... bez poziv... Disić će producira i dava pare..

hahaaa,kakva tragikomedija,zamisli Dace tikva i mali Dutke rukovode operacijom nadgledanja,a Senta je fantom iz Donjo Vranje...Rici boy kakvu ulogu ima,on ima dosta iskuatva u upadima sa prebijanjima i zlostavljanjima,jel ima Mosa neke starije rođake za te svrhe

Slavomire ti ko da reziras krimi film smanji malo dozivljaj.... I trazi neku banjcanku da se ozenis.... zajebi naprednjaci nek rade kako znaju i umeju... zivti ja

ABE MOSO PA TI VIDIS LI SEO KALAC GORAN.N.KAKO VRTI SAS GLAVU NEJE POD LIBELU NI ON .ZAJEDNO TREBA BUKI DA VE IZMAVA JER TREBA DA SI IDETE OBOJICA NA LECENJE OD ALKOS.

Cuja sam da su u dodje Vranje mnogo zajebani, al da nosiv lazne brate i brkovi toj jos moje oci ne vidose...

Taj sa bradu da nije na Babacka sin???

Kad smenimo Mosu igranka tek pocinje, sto ste mislili da je tu kraj pa to je novi pocetak MOSO ne odustaj Vranje je uz tebe

gosn novinare da nesu bili i goli lovci od bazen iz banju s ovija bradati?

S. Kostiću, na čemu si rode?

Moso svaka tebi cast. Jadno je sto rade ovo. Al tako je u Srbiju sve sto vredi se unistava i sputava. Jedini imas rezultate iza sebe, i mozes svima na megdan oci u oci! Podrska od stari Vranjanci!!! Sentic ti donosi papire za ostavku ahhahahaha covek koji jos ne znam da cita,moje dete 3 razred osnovne potpisujem da bolje cita od njega,i da bi dao neki iterviju da ne cita sa papir unapred napisano(greota) Unisti ovu gamad Banjsku i Bugarsko Surdulicku!!!

Predsednice molim te tuzi ga za uvrede evo ovde npr. potrcko. Svi koji zivimo u Banji znamo ko je Kostic dokle vise stanite mu na put ili nek plati ili papir sa neuropsihijatrije ovo nema smisla mrsko je za citanje nek napise neki teks bez uvreda i omalovazavanja i sa tacnim informacijama, ovo je dno. Zamoljavam citaoce da i nesto lepo prokomentarisu npr.da cestitaju ucenicama ekonomske skole vidim ispod teksta nema ni jednog komenara. Svaka cast devojke samo napred.

Nemoz slavomir mnogo da odmara bulca ga mnogo cima i angazune da prati ljudi po donje vranjee ali kad ga bukija stignev tija s motke

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece