Mladenović: Napuštam gradski parlament

Dušan Mladenović, nezavisni odbornik u Skupštini Grada Vranja, potvrdio je u izjavi za InfoVranjske da odlazi iz lokalnog parlamenta.

- Zbog bolesti nisam bio prisutan na poslednjoj sednici gradskog parlamenta u ponedeljak 11. marta, kada su odbornici opozicije napustili skupštinsko zasedanje, ali se pridružujem opozicionim odbornicima i napuštam učešće u radu Skupštine Grada -, rekao je Mladenović.

Mladenović pozdravlja odlazak opozicije iz gradskog parlamenta i naglasava da se slaže sa razlozima njihovog napuštanja Skupštine Grada.

- Moj stav su preneli pojedini mediji i razumevanje za obrazloženje odlaska iz lokalnog parlamenta odbornika opozicije -, kaže Mladenović.

Podsećamo, odbornici DS, SDS i Narodne partije napustili su poslednje zasedanje gradske skupštine u ponedeljak 11. marta.

Najnovije vesti

GFC: Sve je spremno za spektakl »

MMA spektakl „GFC V“ održaće se 1. decembra u Sportskoj hali u Vranju. Na ovom turniru biće prikazano četiri poluprofesi...

Antić: Imamo tim za Zlatibor »

- Čeka nas najteži meč u dosadašnjem prvenstvu sa Zlatiborom na njegovom terenu, ali imamo tim da se odupremo rivalu, be...
Sajam Zaposljavanja