Mladenović: Napuštam gradski parlament

Dušan Mladenović, nezavisni odbornik u Skupštini Grada Vranja, potvrdio je u izjavi za InfoVranjske da odlazi iz lokalnog parlamenta.

- Zbog bolesti nisam bio prisutan na poslednjoj sednici gradskog parlamenta u ponedeljak 11. marta, kada su odbornici opozicije napustili skupštinsko zasedanje, ali se pridružujem opozicionim odbornicima i napuštam učešće u radu Skupštine Grada -, rekao je Mladenović.

Mladenović pozdravlja odlazak opozicije iz gradskog parlamenta i naglasava da se slaže sa razlozima njihovog napuštanja Skupštine Grada.

- Moj stav su preneli pojedini mediji i razumevanje za obrazloženje odlaska iz lokalnog parlamenta odbornika opozicije -, kaže Mladenović.

Podsećamo, odbornici DS, SDS i Narodne partije napustili su poslednje zasedanje gradske skupštine u ponedeljak 11. marta.

Najnovije vesti

Milanović odlazi iz Surdulice »

Dosadašnji starteg surduličkog superligaša ima dilemu gde će nastaviti trenersku karijeru.- Ne isključujem rad u inostra...

RECKO: Ovo je pljačka »

Antić postavlja pitanje kako je baš Vasić određen da sudi meč između Inđije i Dinama.- Ko je mogao da pošalje baš sudiju...
ZutoCvece