Mladenović NAJOMILJENIJI Vučićev naprednjak na jugu

Goran Mladenović, predsednik opštine Vladičin Han definitivno je najomiljeniji Vučićev naprednjak na jugu Srbije, u svih sedam opština Pčinjskog okruga.

- Predsednik hanske opštine je prvi na listi Vučićevih miljenika u Pčinjskom okrugu među funkcionerima Srpske napredne stranke. Jednostavno, Mladenović je svojim stavovima i držanjem osvojio sve simpatije svog stranačkog lidera i predsednika Srbije - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz redova uticajnih i obaveštenih članova SNS.

Po ovom izvoru, «svi ostali su daleko iza Mladenovića na lestvici Vučićeve milosti»!

- Mladenović je ubedljivo prvi, zatim preskočite desetak mesta, pa onda sledi Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, pa onda preskočite čak pedesetak mesta, a na listi je, dakle na 51. mestu Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih, na kraju, upozorava rečima «molim vas, za ostale funkcionere SNS na jugu nikako me ne pitajte»!

- Bulatović i kompanija, Đoša, Denzi, Mice, Nikolić i ostala SNS bratija su grupacija koju Vučić ne može da smisli. Veruje se, krivi su brojni dopisi na njihov račun puni podataka o njihovom (ne)radu i sklonosti ka mahinacijama, spekulacijama i ličnom bogaćenju, te lošem odnosu prema problemima građana - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Na zalost,to samo znaci da je najljigaviji od svih navedenih u tekstu... Sto,po takvoj logici,dalje implicira da je Bulatovic najstabilniji i da se trudi da razmislja svojom glavom!!!

To je laz,kod Vucica prolaze ljudi koji su bahati i koji imaju lovu.Pogledajte predsednike opstina u Gradonacelnike,sto su bahatiji i oholi,bolje se kotiraju od onih (ako ima)povucenijih.

Slazem se sa prethodnim komentarima, sto si ljigaviji...bolje prolazis kod gazde.
Evo, na brzinu, par stvari koje Vranjske trebaju da pitaju Mladenovica-za koje novce je iznajmljivao svoju kucu centrali Trace i dali je tu bilo ucena da moraju da iznajme bas njegovu kucu. Koliko je platio asfaltiranje platoa ispred njegove kuce. Ko jedini dobija posao sa PVC stolarijom i dali se prozori i vrata u Opstini i opstinskim preduzecima, menjaju na par meseci a izvrsilac radova je firma njegovog rodjenog brata. Pitajte gde se servisiraju opstinska vozila i dali je to firma njegovog rodjenog brata gde je on bio direktor pre nego je postao predsednik opstine. Pitajte zasto se na godinu dana menjaju trotoari tj.poplocavaju i ko su izvodjaci radova. I jos milion stvari...

Ma NI BOSKETA NEGA MIRISE A KAMO LI OVIJA SELJACI

Pa Denzi, Djosa i Mice ne rade u interesu grada vec samo u licnom interesu zarad svoje koristi i profita. Ko moze takve ljude da ceni.

Sta pricas bre,kakav Djosa,Mosa,Mice....ma boli njega za Grad,opstinu,selo,covek gleda samo sebe i tacka!

Кад те шизофреничар обожава,није за похвалу,већ за бригу.

Najnovije vesti

JS na broju 4 u Hanu »

Opštinska izborna komisija u Vladičinom Hanu proglasila je listu „Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija za Vladičin...

Proglašena lista SRS-a »

Na svojoj redovnoj sednici u petak Izborna komisija Grada Vranja proglasila je izbornu istu SRS-a, pod nazivom „dr Vojis...
ZutoCvece