MLADENOVIĆ: Bojkot ako se ne ispune ČETIRI USLOVA DJB-a

Miroslav Mladenović, koordinator Pokreta „Dosta je bilo“ (DJB) za Pčinjski okrug, kaže da je stav tog pokreta da neće izaći na izbore, kako parlamentarne tako i lokalne.

- Nećemo izaći na izobre, jer ne postoje uslovi da izbori budu fer i korektni. Mi smo izašli sa četiri uslova, koje vlast može da ispuni u kratkom roku, kako bi se stvorili uslovi da ne bojkotujemo izbore - kaže Mldenović.

Prem njegovim rečima, DJB traži da se:

1. Dozvoli pristup medijima, misli se na televizije sa nacionalnim frekfencijom, a pre svega mislimo na RTS, kao javni servis.

2. Da se sredi birački spiskovi

3. Da se obezbedi snimanje biračkog mesta, ali ne i da se ugrožava privatnost građana.

4. Da se nakon izbora dozvoli uvid u birački materijal.

- Kako bi bojkot imao smisla, smatramo da sve relevatne opozicione partije moraju da učestvuju u njemu - kaže Mladenović.

Podsećamo, Tim TRI, udruženje građana iz Vranja za 4. septembar zakazalo je tribinu na temu „Izbori ili bojkot“, koja će biti održana najverovatnije u nezavršenim prostorijama Info Vranjskih, pre svega zbog opstrukcije koju vlast vrši nad ovom idejom.

Zato Tim TRI, kao osnivač Info Vranjskih, poziva sve građane i ostale zainteresovane da prisustvuju tribini i iznesu svoje stavove po ovoj, reklo bi se najosetljivijoj temi srpskog društva u ovom času.

SSB

Komentari

Bratati Jande da ga staviš na listu za odbornika.

A može i komšiju ti Popa buregdžiju i travara....ccccc!!!

Koga be ti ce dovedes za tebe neko da glasa, majke ti?

Ime DJB ne sme da se pomene ni u režimskim ali ni u opozicionim medijima. Pola poslanika napravila neku stranku, koja je kao opozcija,a podržava AV(novi LDP), a drugu polovinu kupio Đilas. Ostali samo Radulović i Branka. Svima smetaju, jer se bore protiv partokratije, i jedini su za izmenu ovog korumpiranog sistema. Šteta što to narod u Srbiji ne razume. Prvi su bili za bojkot i napušanje skupštine

Ovaj je dno dna.

Sta je misevi, prpa a? Nema kraduckanja, ups kradje glasova? Usrali ste se pre vremena i cvilite jos sada

Najnovije vesti

JS na broju 4 u Hanu »

Opštinska izborna komisija u Vladičinom Hanu proglasila je listu „Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija za Vladičin...

Proglašena lista SRS-a »

Na svojoj redovnoj sednici u petak Izborna komisija Grada Vranja proglasila je izbornu istu SRS-a, pod nazivom „dr Vojis...
ZutoCvece