Mlada VRANJANKA među NAJVEĆIM TALENTIMA Srbije

Body painting umetnica Teodora Arsić iz Vranja jedan je od dobitnika nagrade vredne 2.018 evra na netom završenom konkursu NESCAFÉ 3in1 „Generacija“, koji je organizovala kompanija Nestlé kako bi podržala mlade talente Srbije.

Među dobitnicima nagrade su, pored Arsićeve, solo pevačica Sofija Stević, dizajner Danilo Cerović, naučnice Irena Stolić i Olja Šovljanski, glumica Isidora Ristić, igrač američkog fudbala Tiodor Grujović, balerina Katarina Zec, animator David Dubajić i fotografkinja Olga Đurović.

Pobednici su odabrani glasanjem online zajednice i odlukom žirija, te su im na završnom događaju kampanje uručene nagrade koje će im pomoći da se razviju u profesionalce u svojoj oblasti i dostignu maksimum svojih potencijala.

- Znali smo da je Srbija puna mladih talenata i pre nego što smo pokrenuli konkurs, ali nas je oduševila raznolikost, strast i motivacija prijavljenih učesnika. Kao kompanija koja je uvek mislila na mlade, nastavićemo da svoje projekte usmeravamo ka njima, jer smatramo da privatni sektor ima odgovornost ka zajednici u kojoj posluje, i ka mladim ljudima koji je svojom energijom pokreću i menjaju na bolje - istakla je Sonja Šljivić, brend menadžer NESCAFÉ 3in1.

U zabavnoj atmosferi za koju je bio zadužen poznati radio voditelj i psiholog Dragan Ilić, pobednici konkursa imali su priliku da javnosti pokažu svoj talenat.

Nagradni konkurs NESCAFÉ 3in1 Generacija jedan je od projekata kojim kompanija Nestlé pokazuje svoju posvećenost kreiranju perspektivnih lokalnih zajednica.

Komentari

Nije ona Vranjanka..to je rodjena Gnjilanka..Igrom.sudbine od 99-te zivi u Bujanovcu..a od skora u Vranju

Nije ona Vranjanka..to je rodjena Gnjilanka..Igrom.sudbine od 99-te zivi u Bujanovcu..a od skora u Vranju

Najnovije vesti

ZutoCvece