MITIĆ: Vranje OKRENULO LEĐA VLASTIMA

Dugogodišnji opozicionar vranjske političke scene Novica Mitić, regionalni poverenik Ujedinjenih sindikata za Vranje i Pčinjski okrug, posle protesta građana u petak 25. januara, poručuje «da je zadivljen hrabrošću Vranjanaca i oduševljen njihovim masovnim odzivom što doživljava kao poruku vlastima da im građani okreću leđa»!

- Biću iskren, znajući mentalitet ovog naroda ovde, prijatno sam iznenađen i čak zadivljen masovnim učešćem građana na prvom protestu u Vranju prošlog petka. To nisam očekivao, pa zato poručujem da je Vranje iskazalo i hrabrost i karakter i nezadovoljstvo kako radi i kako se ponaša aktuelna vlast na čelu sa SNS - ističe Mitić.

Istaknuti sindikalni aktivista juga Srbije posebno je oduševljen velikim učešćem mladih na prvom građanskom protetsu u Vranju.

- Svaka čast mladima, oduševili su me svojom brojnošću i iznenadili vrlo prijatno izraženim građanskim aktivizmom. Deco, svaka vam čast, sada sam siguran da Srbije sa vama nije bez budućnosti - oduševljen je Novica Mitić.

Podsećamo, na prvom građanskom protestu u Vranju u petak 25. januara odazvalo se više stotina Vranjanaca, Banjčana, a bilo je nekoliko građana i iz Bujanovca i Vladičinog Hana.

S. Kostić

MASOVNIJE

Mitić prvi građanski protest u Vranju upoređuje sa prvim protestom iz 1996. godine koji je bio reakcija na izbornu krađu na lokalnim izborima od strane režima Slobodana Miloševića.

- To je neuporedivo, sećam se prvog dana protesta 1996. godine, bilo nas je dvadesetak, računajući i novinare iz redakcije Vranjskih, iz Banje su bila prisutna dva člana SPO. Tek posle nekoliko dana protesti su dobili masovniji karakter. Ovo što se desilo prošlog petka bilo je sjajno, Vranjanci, svaka vam čast, oslobodli ste svoj grad straha od bahate i arogantne vlasti - kaže Mitić.

Komentari

Ništa nije radio u svom životu nikada , večito živeo na račun države i on našao da priča , Mitiću večiti sindikalisto ućuti

Смрда Жапски.

Ti si radio..ma zato svi u petak u 18h da se cuje zvizduk i huk vucicu l...dovoljno je samo to da razbijemo sns monotoniju

Veciti sindikalisto cuti si...

Novice, dokle više. Prepusti mlađim ljudima.Smatram da si penzioner i baviš se svojim duhovnim životom sa tvojim Pravosveštenstvom vladikom Pahomijom. Pa tebi ni jedna vlast nije dobra. Daj novice, podršku Vranjskim i mladim ljudima iz opozicije.

Na zalost,kod nas jos 15 god nece biti promene.

Ako ovaj DEMOKRATA ima nešto da kaže što još nije rekao. Onda ćemo svi da ćutimo.
Zaboravio je čovek kako je zapošljavao svoje preko partijske knjižice kod DEMOKRATE....
Tad nije mislio na gradjane. A sad mu ne valja SNS. Hahahaha

Pitajte Novicu da li ga jedan covek postuje u Zapskom , njegovom rodnom mestu. Da je nesto vredeo imao bi sta iza sebe da ostavi .

Najnovije vesti

I bi kiša, i bi PARK »

Posle 588 dana čekanja Vranjanci su konačno dobili nešto što liči na park.Rekonstruisani gradski park otvoren je posle 5...

Nastavak za BUŠTRANJICU 21. juna »

Saslušanjem svedoka u četvrtak 12. maja u Višem sudu u Vranju održano je ročište u glavnom pretresu u predmetu protiv ok...
ZutoCvece