MIR, MIR, MIR...: Stanojković ostaje direktor

U Ministarstvu prosvete a preko Dragana Stevanovića, državnog sekretara donedavno koordinatora SNS za Pčinjski okrug, ova stranka blokirala je očekivanu smenu Svetislava Stanojkovića, još uvek aktuelnog direktora Škole za osnovno obrazovanje odraslih u Vranju, saznaju InfoVranjske iz izvora u banjskom odboru naprednjaka.

Podsetimo, Školski odbor Škole za obrazovanje odraslih je izglasao nepoverenje Stanojkoviću još pre više meseci i predlog za njegovu smenu dostavljen je Ministarstvu prosvete.

- Kad su mediji, a u SNS-u se tu pre svega misli na Info Vranjske, obelodanili scenario unutarnaprednjačkog sukoba između Stanojkovića i Saše Janjića Palaleje i krivičnoj prijavi koju je protiv Janjića podneo Stanojković, zarad mira u kući i amortizovanja neprijatne pažnje Stevanović Boske lično je sprečio ubrzanu smenu Stanojkovića i zato je ta smena još uvek na čekanju - objašnjava sagovornik Info Vranjskih iz banjskog odbora SNS.

Unutarnaprednjački sukob između Stanojkovića i Janjića nastao je zbog odluke direktora Škole za osnovno obrazovanje odraslih da u skladu sa zakonom ne produži ugovor o radu Janjićevoj majci, usledile su telefonske pretnje Janjića, pa je Stanojković podneo protiv Janjića krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

- Svi su u SNS oćekivali brzu smenu Stanojkovića zbog krivične prijave protiv Janjića, međutim, iako se Stanojković nije obraćao centrali stranke, umešao se Boske i primirio situaciju i time uskratio medijima dalju motivaciju da pišu i izveštavaju o ovom slučaju, pa je Stanojković i dalje direktor - obrazalaže sagovornik Info Vranjskih.

Banjski naprednjak, međutim, nije mogao da kaže da li će smena Stevanovića sa položaja koordinatora SNS za Pčinjski okrug imati reperkusije na Stanojkovićevu funkciju direktora Škole za osnovno obrazovanje odraslih.

S. Kostić

Komentari

Ženska je problem

Dragane kakve usne imas....

PALALEJA JEDNA NEPISMENA LENCUGA, NE ZNA DVE PROST PROSIRENE RECENICE DA KAZE I SPOJI ... CISTO SUMNJAM DA ZNA I POSAO DA OBAVLJA NA KOJIMA JE RASPOREDJEN...

Boske i ti ga tupis, umesto da zastitis Palaleju ti ga prejeba. A po cel grad prica kako stranka ne moze bez njega da funkcionise i da ste ti i Plaleja prst i nokat ..

Oko grdnog direktora se digla partija na noge... Tuga, cemer, jad i beda!

Palaleja je običan potrčko koji na rečima sve može i svi su mu prijatelji ali stvarnost je malo drugačija, jer je totalno nebitan , ne može ništa bez djoše , svuda prolazi tako što spomene bosketa ili bulata i vadi se da su mu oni rekli da radi sve što radi, pretio je i tada se vadio na ovu dvojicu prevarant kategorični.....

Najnovije vesti

AluTerm plus