Mir, mir, mir, niko nije kriv: Bulatović i Recko ponovo na ISTOJ STRANI

Susret u Vranjskoj Banji Dragana Antića Recka, predsednika i trenera vranjskog Dinama, i Slaviše Bulatovića, predsednika GrO SNS u Vranju i narodnog poslanika, označen je kao «čin pomirenja» između pomenute dvojice koji su se tokom nedavnog protesta zbog smene Momira Stoiljkovića, bivšeg direktora vranjskog «Komrada», našli na suprotnim stranama.

- U nedelju 26. maja, nekoliko sati pre odigravanja revanš meča baraža između Dinama i Inđije, Recko se pojavio u Vranjskoj Banji i u restoranu «Kičer» susreo se sa Bulatovićem i ostao s njim u dvadesetominutnom razgovoru - priča sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «susret Recka i Bulatovića bio je «relativno srdačan», ali poprilično neočekivan zbog nedavnog protesta povodom smene sada već bivšeg direktora «Komrada»!?

- Recko je na protest podrške Moši Stoiljkoviću doveo igrače i radnike Dinama i pridružio se radnicima «Komrada», dok je Bulatović bio realizator volje Dragana Stevanovića Bosketa, prvog naprednjaka Pčinjskog okruga, da se smeni Moša. Našli su se na suprotnim stranama, ali ta formalnost može da zavara, jer u politici nema trajnih prijateljstava, trajni su samo i jedino lični interesi srpskih političara, pa ne čudi što je Bulat «zaboravio» Reckovo ljubljenje s Mošom - mudruje sagovornik InfoVranjskih.

Posle susreta u Vranjskoj Banji, Dragan Antić Recko je otišao za Vranje, a Slaviša Bulatović se našao u loži stadiona «Jumko» odakle je posmatrao utakmicu između Dinama i Inđije.

S. Kostić

Komentari

Sve kreten do kretena. Pametni napuštaju zemlju.

Šta li su toliko konstruktivno razgovarali

Pazite, Recko i Bulat razgovarali! Da nije smesno bilo bi zalosno. Oni obojca ne umeju dva prostoprosirene recenice da sastave. Cirkus. Nova pljacka je na pomolu.

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus