Ministar Šarčević: Korona u vranjskim školama

Korona virus je ušao u vranjske škole, rekao je Mladen Šarčević, ministar prosvete Vlade Republike Srbije.

Prema poslednjim podacima, 52 učenika i 20 zaposlenih širom Srbje zaraženo je korona virusom, a u Vranju ima samo sporadičnih slučajeva.

Ministar Šarčević je saopštio da su u nekoliko gradova Srbije u školama zaraženi učenici korona virusom, ali je «primetio» da su «škole najsigurnija mesta u epidemiji virusa korona»!?

Prema saznanjima Info Vranjskih, i na Dečijem odeljenju vranjskog Doma zdravlja naglo je skočio broj prvih pregleda, jer su infekcije i poboljevanja počele „naglo širenje čim su deca počela da se mešaju među sobom“.

Prema poslednjim podacima, u vranjskim kovid bolnicama leči se 17 pacijenata, od kojih je šestoro pozitivno na COVID 19, dok su slobodne 163 postelje.

U kovid ambulanti u Vranju obavljeno je 60 pregleda, od kojih 40 prvih.

NIV

Komentari

Uvedite više tu onlajn nastavu i ne mučite nas više. Svi znamo za Oktobar i Bogu ste dosadili.

J...Vas korona, ostace nam deca nepismena!!!!

Ostace deca nepismena? Hahaha e bas oce. Ne radis sa njima pa tako mislis. Online je odlicna stvar I buducnost a u vremenu VIRUSA neophodna jer se po skolama a pogotovo srednjim skolama maske skoro I NE nose. Nisam cuo da Neko to i izkontrolise,nema kontrole. Experiment drzave jos traje. Kad se desi masovni udar zatvorice skole. Kao da to ne mogu sada, nego cekaju da se narod zarazi I najebe pa ce onda da pametuju i gadjaju nas brojkama. Ne razumem stvarno ne razumem.

Najnovije vesti

ZutoCvece