Mini Gitarijada POTPUNO PROPALA

Od zvanične najave, pa do samog kraja, ideja Mini Gitarijade u Vranju potpuno je propala, i svaka para bačena na ovu manifestaciju čist je gubitak za budžet grada.

Mini Gitarijada, 2. po redu, organizovana je u subotu na Sportskom centru, a kako prenosi gradski sajt, na priredbi je učestvovalo deset demo bendova, i svi će oni moći da nastupaju na „Zaječarskoj gitarijadi“.

Kako je i najavljeno, kao gosti nastupali su Dejan Cukić i njegov „Spori ritam bend“, ali i pankeri, Viva Vops.

Smešno je što su na gradskom sajtu najavili da će na festivalu nastupiti hor „Viva voks“, pa poznavaocima razlike ostaje samo da se smeju ovoj teškoj muci koja je zadesila Grad, da organizuje nešto čemu ni imena ni namene ne zna.

Kako su i radili, tako im se i vratilo, pa je na Sportskom centru bilo najviše stotinak ljudi, računajući obezbeđenje.

Slobodno se može reći da na ovu organizaciju NIKO nije došao, ne računajući tu one koji u po službenoj dužnosti morali da budu tu.

Ovu sramotnu kulturnu manidestaciju organnizovali su i platili Grad Vranje, udruženje „Gitar Fest“ i Turistička organizacija.

Komentari

Vranjanci bojkotuju sva desavanja aktuelne fasisticke gradske vlasti. To su sve bili botovi i sendvicari.

Ovde nije trebala sabotaza,svako ko prati muziku znao je da nece biti ni 100 coveka.Pa ko jos slusa Cukica,ovo je stvarno smesno,ni jedan Vranjski bend da ne svira?ovo su bendovi koji u Beogradu sviraju po klubovima.Viva vops,koji je to bend?u Vranju ima sigurno boljih bendova od tog.Ali kad znamo ko je organizator.Jasno nam je.

Miki napravio si gresku ja sam bio a daleko sam od sendvicara, doso sam da podrzim Viva vops . I zasto lupas gluposti ... Vranjanci su znali da napune halu za Boru, a ovde nisu dosli ne iz nekog bojkota vec iz razloga sto ne znaju ni jedan demo bend a daleko su od nekih rokera da bi dosli iz ljubavi ...

Mica Mladenovic vet.tehnicar,kinolosko drustvo Svrca,on se razume u muziku.Viva vox ili je Viva vods.Strasno!

On je kravotehnicar jer osemenjava krave, ali nesto krave u zadnje vreme promenile majstora. On je zavrsio dopunski, ali ne ni podrumski nego stala/kocina-fakultet na ljajic-marinkovic-napredni nacin (Marinkovic, podpredsednik Narodne skupstine i stancer diploma za lose djake ponavljake) i kvalifikovao za turistickog vecnika. Zato su mu i ovakvi "stalsko-kocinski" rezultati u turistickoj prezentaciji Vranja. To sto je Hotel Vranje u raspadanju kao i Hotel Zeleznicar u Vranjsku Banju, a Stacionar Vranjska Banja u finansijskom kolapsu koji nije nastao za vreme "zutih" nego kod ovih "naprednih" lopova., niko nista. Vranjanci su jos uvek pod anestezijom ove vlasti, ali videcemo dokle!

To stoji cukic je klasican peder .... i stoji da vranje ima bolje bendove ali gde ste bili kad je trebao da se podrzi mud factory?? Zato se napuni hala kad dodje neki ljakse jer nije ovo iz nekog bunta da je iz bunta ovi sada ne bi bili na vlasti ...

Ne treba razloge za nedolazak na ovakva desavanja vezivati za vlast. I nije tacno da su bili samo botovi i sendvicari. Vredjate ljude. Inace, sramota je da politicki skup Gradskog odbora SNS bude poseceniji od ovakvih desavanja. Ali to je nasa stvarnost.

Da be da nismo bili zato sto ne podržavamo vlast. Nismo bili zato sto nije dosla da peva Ceca, Gaga, ili Miroslav.

Najnovije vesti

ZutoCvece