MILENKOVIĆ, pad sa INSIGNIJE na PUNTO

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković prvomajske praznike nije proveo na očišćenim i sređenim vranjskim izletištima, kao drugi Vranjanci, nego je mali radni predah iskoristio da skokne do obližnje Grčke, saznaju Info Vranjske.

Nije poznato da li je gradonačelnik spajao praznike, dakle da li mu je i ponedeljak, 30. april bio neradan dan, ali poznavaoci čitave priče kažu da je i Milenković morao da se odmori od silnog posla i pritisaka, kao i da nije mogao da odbije zahtev porodice da sa njima provede bar praznike.

- Kao svaki pravi naprednjak, koji insistira na patriotizmu i jarbolima, i Milenković je benzin sipao u Makedoniji, jer je tamo po litri jeftiniji i do 10 dinara nego ovde - kaže izvor Info Vranjskih.

Ono što je sigurno je činjenica da je Milenković na ovaj mini odmor išao porodičnim „puntom“, a da je gradska „isignija“ ovoga puta ostala u Vranju.

Kao retko ko, Milenković je dakle savladao medijsku lekciju, i ovoga puta nije se usudio da o državnom trošku i državnim automobilom obavlja privatne poslove, makar i do obližnje Grčke.

Ovo je svakako primer pozitivnog uticaja medija na rad lokalnih vlasti, ali i hvalevredan primer gde se jasno vidi da Milenković strogo odvaja privatno od službenog, i odbija svaku pomisao da bi mogao da se okoristi o državne resurse, ma kako oni primamljivi, da se ne kaže baš „insignični“ bili.

SSB

Komentari

Mali korak za coveka veliki za naprednog Gonzija. Tako treba gradonacelnice sad jos da se obracunas sa bandom u redovima raspadnjaka i da jasno kazemo bio si vredan izbora.

Verovatno vozi dizelasa jer iz Z.C Vranje zbog nemilih dogadjaja smanjena je kradja NAFTE tako da u Mk sipa a razlika je 46 dinara,na taj nacin podriva ekonomsku politiku svog predsednika koji je napravio sistem u ekonomiji poznat pod termin TRSIDBA.KAPITULACIJA NA SVA POLJA.

Ali skok sa jednospratne na trospratnu kuću!!!:-).Gonzi,car.

Mucenik, nije za njega vlast, upropastise coveka, cak se pokazalo da je glup. Ranije su ga svi postovali, sad ga svi pljuju. Presao je na bolja odela, bolja kola, poceo da ide odmor, jos samo zenu da zameni za bolji model.

Baš vi znate da li je sipao gorivo u MK ili gde drugde, javio vam on! Možda je on i naučio lekciju, al vi zato nikada nećete. Privatni životi ne treba da vas interesuju. Ali, kad vas ne bi i to interesovalo, ne biste bili najveći tračerski portal okruga Pčinjskog!

Baš vi znate da li je sipao gorivo u MK ili gde drugde, javio vam on! Možda je on i naučio lekciju, al vi zato nikada nećete. Privatni životi ne treba da vas interesuju. Ali, kad vas ne bi i to interesovalo, ne biste bili najveći tračerski portal okruga Pčinjskog!

Baš vi znate da li je sipao gorivo u MK ili gde drugde, javio vam on! Možda je on i naučio lekciju, al vi zato nikada nećete. Privatni životi ne treba da vas interesuju. Ali, kad vas ne bi i to interesovalo, ne biste bili najveći tračerski portal okruga Pčinjskog!

Baš je mučenik....na početku svog mandata se udarao u glavu....malo mu je trebalo da ukapira koje su privilegije...krenuo je sa insignijom....niko ne spominje što gradonačelnik zapošljava sestre, kume, komšinice, bez ikakvog konkursa, pa čak i bez znanja stranke kojoj pripada...napunio je kabinet svojim rodjacima i prijateljima....niko od njih ne ispunjava uslove za rad....jedan pomoćnik sa višom školom.....drugi pomoćnik sa jednom godinom radnog staža.....treći pomoćnik stomatolog radi samo predmet "apoteka", koja je preko 100 miliona u blokadi, presedan da grad plaća kredite koje ima apoteka....sefica kabineta zaratila sa celom gradskom upravom....to je samo deo o poštenom gradonačelniku...

Čovek je poleteo, dok je bio doktor, bio je normalan čovek.
Danas samo razmišlja kako da nekog zaposli u gradskoj upravi.
Zaposlio je dvadesetak ljudi iz njegove mesne zajednice.
Zamislite interni revizor, prva komšinica, koja ne ispunjava ni jedan uslov.
Šefica kabineta, bez ijednog dana radnog staža, sa nekim privatnim pravnim fakultetom.
Kuma u kabinetu, čovek ispred kabineta, drug iz mladosti njegovog pajtosa Nešija.
Drugari gradski većnici, stradao je onaj koji je radio, ovaj što ništa ne radi, jadnik uništi gradski sport, i dalje radi u gradskoj upravi, jedna reč "sramota".

Ima dzabe nafta kod dr velickovica doma, sto da ne ide s punto..

Ima dzabe nafta kod Dr. Velickovica doma, sto da ne ide s punto..

Punto trosi benzin i u Makedoniji je ista cena zato ne optuzuj onako kako ti odgovara.

Postavljas komentare koji tebi odgovaraju ....
Ili ih sam pises ...i ono sto ti naruce .... jedes i ti neke sendvice ...

Ovde ucutavam želju ovinara da od ničega napravi vest, jedna novinarska humoreska. Završnica teksta je efektna. A sve ostalo nebitno - kupovinа benzina u Makedonoji i ostalo. Neka ozbiljne pripreme za naredni konkurs za istrazivačko novinarstvo krenu odmah. Samo napred!

Presmesno, covek ujutru okruzi ceo grad da bi pokupio pajtose do posla.
Dok je bio njegov pajtos Aca to mu je donekle bilo usput, ali sada prolazi po Antu koji je u drugom delu grada, vozi se sluzbena Skoda kao neki autoprevoznik dok ih ujutru ne pokupe sve - zadnja stanica opstina.
Ironija je sto Anta ima insigniu, ali ga to ne sprecava da na dolazi na posao gradonacelnikovim automobilom.

Tuga, cemer, jad...

pa kad može Djoša da seca kese iz Maxija po onog službenog Dastera,van radnog vremena-te neće Gonzi,ionako je sve,plati budala..

A sto ne napisete od koga je Jovana Antic nacelnica imov.pravne sluz. koja je supruga zam.grad. Nenada Antica, dobila Opel Insigniju. Zasto ne napisete kako nam se grad urbanisticki bogalji i kako se bogate Jovana i Anta supruznici. Mnogo je bolje da gradonacelnik vozi sluzbenu Insigniju nego da dobije auto koruptivnim radnjama kao ovo dvoje.

Od Vladu cincara. Sad mu je albanska mafija koja zida zgrade po vranje dala i lokal i jos jedan stan. Izdaja srpskih interesa. A vucic vristi sto advokat prodao kucu na albanca. Haha...

Napisite jednom u zivotu nesto pozitivno za bilo koga...

Cim ovi iz vlasti urade nesto pozitivno, eto i vesti. Budi strpljiv.

Najnovije vesti

ZutoCvece