Milenković na KINESKOM PUTU

- Kinezi nisu pominjali Tjenanmen -, kratko je procedio Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, ali u funkciji potpredsednika Gradskog odbora SNS, u odgovoru na novinarsko pitanje vezano za obeležavanje 30 godina od zločina komunističkog režima u Kini nad studentima na trgu Tjenanmen u Pekingu, koji su protestovali tražeći uvođenje demokratskog sistema u zemlji.

Milenković nije komentarisao opasku novinara da je Hong Kong obeležio godišnjicu zločina na Tjenanmenu, zahvaljujući političkom rešenju jedna zemlja, dva sistema.

Govoreći o svojoj poseti Kini, gde je delegacija SNS boravila na poziv Centralnog komiteta Komunističke partije Kine, gradonačelnik Vranja je potencirao da je srpska delegacija imala ravnopravan tretman.

- Ova studijska poseta u okviru projekta "Pojas i put" bila je korisna za našu delegaciju, jer smo upoznali kako funkcioniše KP Kine i planove kineskog rukovodstva da iskorene siromaštvo do 2021. godine, na stotu godišnjicu osnivanja partije kineskih komunista koji sada broje 89 miliona članova -, naveo je Milenković.

Po rečima Milenkovića, KP Kine i SNS izrazile su spremnost za nastavak međusobne saradnje.

- Kina i kineski komunisti uvažavaju Srbiju i predsednika Vučića i spremni su da unaprede našu međusobnu saradnju u svim oblastima -, zaključio je gradonačelnik Milenković.

Komentari

IMAS VREME DA IDES U KINU ,A NEMAS POLA SATA DA IZVRSIS OBILAZAK PROSTORIJE I BOLESNICKE SOBE NA ODELENJIMA VRANJSKE BOLNICE I DOMA ZDRAVLJA.SRAMOTA ZA JEDNOG DOKTORA.

Gonze komunjaro, predji si u SPS kad ti se tolko svidja Kina, mi pravi naprednjaci te ne zelimo!

BULAT ZA GRADONACELNIKA IDI DOMA GONZE

BULAT ZA GRADONACELNIKA IDI DOMA GONZE

Ova napredna pogubna politicka opcija napravljena u Berlinu od starta je osudjena na propast.Prica doktor o Kini i komunizmu.Poceli ste doktore sa Mercedesom Mubadalom Microsoftom a zavrsicete sa privatnikom iz N.Pazara sa pogonom u Poljanici za izradu muskog donjeg vesa.
Ne valja vam posao.

Nekako mislim da fokus ovih odlazecih Merkelovih naprednjaka treba da bude na trazenju jakih advokatskih kancelarija a ne Kini.Tamo se dnevno strelja po 50 partijskih lokalnih mocnika.Kod nas je zakon drugaciji.Ali i 40 god zatvora jeste dovoljno.Nadam se da se slazes gradonacelnice Milenkovicu.

Najnovije vesti

DJB: Pretnje su NEDOPUSTIVE »

Gradski odbor DJB najoštrije osuđuje konstantne napade i teror nad novinarima i urednikom portala Info Vranjske. - Ne m...

NUNS: Novi napad na Info Vranjske »

Nezavisno udruženje novinara Srbije obaveštava javnost i nadležne organe da su novinari portala Info Vranjske ponovo izl...

PRAVI DANHIL ponovo u Vranju! »

Kompanija British American Tobacco (BAT) saopštila je u utorak da je započela je proizvodnju jednog od svojih najpoznati...
ZutoCvece