Milenković četvrti dan bez odgovora na novinarsko pitanje o „opel insigniji“

Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, već četiri dana ne odgovara na novinarsko pitanje „po kom osnovu je koristio službeno vozilo Agencije „Veda“ za privatno putovanje na odmor u Grčku“.

"AFERA MILENKOVIĆ": "Punto" u Grčku, "insignija" iz Grčke

Pitanje je gradonačelniku upućeno SMS porukom u petak 4. avgusta, poruka je dostavljena na njegov mobilni telefon, ali Milenković do ponedeljka 7. avgusta nije odgovorio.

Poruka mu je poslata i preko „vajbera“ (takođe je primio), ali nije odgovorio.

ANTIĆ: Ne verujem da je Milenković uzeo službeni auto za letovanje

Podsećamo, Info Vranjske objavile su vest da je gradonačelnik Vranja na privatno putovanje na odmor u Grčku otputovao ne svojim vozilom marke „punto“, već službenim automobilom marke „opel insignija“ Agencije „Veda“.

ARITONOVIĆ: Ne znam gde je „insignia“, a i ne moram da znam

JANKOVIĆ: Nedopustivo je da gradonačelnik koristi službeni auto u privatne svrhe

S.K.

Komentari

Šta ima on Vama da odgovara, unazadili ste ovaj grad vašim informacijama .Ima li šta edukativnije da objavite ! Totalno ste zatucani !

Opet zatucani naprednjacki bot. Mislis Vranjske novine su unapredile ovaj grad time sto godinama sprecavaju opstu pljacku, a vi naprednjaci biste voleli da se ne pise i da niko ne vidi kako lapkate. Od ovog edukativnije ne mogu da ti objasnim

Autoru komentara SUNCE ili je nestali bensedina, ili je visoke škole završio na Univerzitetu u Dupeljevu. Baja lopov, brani lopova na poziciji No 1 u lokalnoj vlasti.

Najnovije vesti

RECKO pozitivan na KORONU »

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša Dinama, pozitivan je na virus koronu, piše portal Mondo.Prem...
ZutoCvece