MILENIJUM TIM kupio Stacionar u Banji za oko 900.000 evra

Beogradska firma „Milenijum tim“ kupila je Stacionar, Specijalnu bolnicu u Vranjskoj Banji, za oko 900.000 evra, saznaju Info Vranjske.

Sve je počelo kada je PD „Milenijum tim“ još 2019. godine uputio pismo o namerama o kupovini Specijalne bolnice, sa ponudom da svih 60 radnika popularnog Stacionara prvih šest meseci rekonstrukcije objekta budu na Birou, uz odgovarajuću otpremninu, nakon čega bi se na posao bi se vratio jedan broj zaposlenih, koji bi primali minimalac sve dok traje rekonstrukcija zgrade.

- Na sastanku u Stacionaru bili su Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede, Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju i predstavnici PD «Milenium team» ponuđena je ova varijanta. Čim su čuli za nju, javio se strah kod zaposlenih zbog nagoveštaja da se gomilaju tamni oblaci nad Stacionarom – pisale su dtada InfoVranjskih iz Gradske opštine.

Nedugo zatim, Direkcija za imovinu oglasila je prodaju Stacionara u Banji početkom juna ove godine, odredivši početnu cenu u iznosu od 870.000 evra.

U utorak 28. jula istekao je rok za dostavljanje ponuda u postupku prodaje Specijalne bolnice za rehabilitaciju u Vranjskoj Banji.

Za sada nije poznato da li je „Milenijum tim“ bio jedini ponuđač, ali da će on kupiti Banju bilo je poznato još u avgustu 2019. godine, posle kupovine propalog banjskog hotela, „Skadra na Banjštici“ i hotela „Železničar“ u Banji, koji su takođe pripali toj firmi.

Ovu kupovinu najavile su i Info Vranjske, ali je SNS izdao dva saopštenja u kojima je tvrdio da će sve biti po zakonu.

Po zakonu svakako jeste, ali, da je sve čisto, može da veruje samo SNS i njegovi.

SSB

Komentari

STACIONAR su kupili kao i hotel železničar koji ne radi. Tako će raditi i stacionar. Ovo je lopovska banda. O banji došlo vreme da vode računa Bulca i BOSKE. Uzas
Oni prodadose banju i vodu. Potresen sam ovakvim zlocinom

NOVA JOVANJICA.

A...a Nena laze...i siri dezinformacije...poklonjeno brale jos se i zaposljeni ucenjuju da potpisu dobrovoljni otkaz...don vito bulatone...

Dosta vise lupate gluposti ovaj clanak nema veze s vezom prvo se dobro informisite kada nesto objavite

I dobro sam informisan pa da ti odgovorim...
Kupljen je kao goli objekat a u cenu nije usla kompletna imovina koja se nalazi unutar objekta...
Sto znaci da ce to lepo podeliti banda sa Bulatom na celu

Andrej gu kupi boli ga uvo!

Babačko, po Zakonu, z veliko, "novinare"...

Da ljudi ostanu bez posla...Sram vas bilo!

U Australiji ne možeš kuću sa 4 sobe da kupiš za te pare.

Zemo u kom delu Australije ti živiš? 900 000 evra je 1 500 000 dolara. Ali ne znam zašto bi neko dao tolike pare ako ne planira da uradi nešto sa tim. Ili je možda samo pranje para

Ovaj smrad od predsednika spasić se pobećice iz srbije a ovima treba sve da se oduzme što su pokrali i oterati na dugogodišnje robije.Lopovska banda ali polako nikom nije gorela do zore

Najnovije vesti

ZutoCvece