MILANOVIĆ PRED ZVEZDU: Na pobedu!

Milan Milanović, trener surduličkog Radnika, u izjavi za Sportski žurnal osvrnuo se na meč četvrtfinala Kupa Srbije u Beogradu sa Crvenom zvezdom.

- Jako važna utakmica, ali pristupićemo kao i svakom drugom meču, vrlo ozbiljno i idemo na pobedu - optimistički je najavio Milanović.

Strateg surduličkog superligaša, koji prvi put u istoriji igra četvrtfinale nacionalnog kupa, međutim, svestan je realnosti i težine susreta koji očekuje njegove igrače.

- Realno sagledavamo tim protiv koga igramo, ali se držimo naše devize, kako treniramo, tako i igramo, zato nema predaje na stadionu «Rajko Mitić» - poručio je trener Milanović.

Surduličani će se suprostaviti Crvenoj zvezdi u formaciji 4-2-3-1 u sastavu Vasiljević – Đorđević Pajović Stevanović Milovanović – Stanisavljević Kojić – Keremeh Damnjanović Nikolić – Zlatanović.

Meč četvrtfinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radnika na programu je u sredu 13. marta na stadionu «Rajko Mitić» sa početkom u 18 sati.

S. Kostić

Najnovije vesti

GONZI smiruje protest obućara »

Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, čini napore da pokrene pregovore između Inicijativnog odbora radnika nekadašn...
ZutoCvece