Milanović odlazi iz Surdulice

Milan Milanović, šef stručnog štaba surduličkog Radnika, definitivno odlazi iz Surdulice i napušta kormilo superligaša iz ovog grada, piše Sportski žurnal.

- Izuzetno sam zadovoljan boravkom i radom u Surdulici, mislim da su ostvareni dobri rezultati, a klub je ispunio sve svoje obaveze prema meni, pa se na uspešnoj saradnji zahvaljujem svima u Radniku i gradu u proteklom prvenstvu -, odao je priznanje Surduličanima trener Milanović.

Dosadašnji starteg surduličkog superligaša ima dilemu gde će nastaviti trenersku karijeru.

- Ne isključujem rad u inostranstvu, ali i rad u blizini Beograda, sa željom i ambicijama da se nađemo u gornjem delu tabele i eventualno u nekom od evropskih nadmetanja -, ističe Milanović.

Milan Milanović rođen je 1963. godine u Beogradu, fudbalsku ,karijeru gradio je od 1983. do 1998. godine u više srpskih i stranih klubova, a kao trener radio je u Zemunu, OFK Beogradu, Radničkom iz Niša, Čukaričkom, Novom Pazaru i Radniku iz Surdulice.

Sa ekipom Radnika zauzeo je prvo mesto na tabeli pley out faze, a deveto u Super ligi Srbije sa 28 osvojenih bodova.

Najnovije vesti

IN MEMORIAM: Dr Dobri Nikolić »

U Vranju je u subotu u 83. godini preminuo doktor Dobri Nikolić, jedan od najpoznatijih Vranjanaca svoga vremena. Nikoli...

Ponovo radi bazen »

U subotu 15. juna počinje ovogodišnja kupališna sezona na bazenu kod Sportske hale u Vranju. Bazen se posle skoro dvogod...
ZutoCvece