Milanović: Da ne bi Vasiljevića

Šef stručnog štaba Radnika Milan Milanović posle pobede Surduličana nad ekipom beogradskog Rada sa 1:0 u 19. kolu Super lige, realnim ocenama meča sa «građevinarima» u izjavi za Sportski žurnal zadivio je sportsku javnost.

- Od šanse Ristovića u 25. minutu do našeg gola u 37. minutu bio je pakao za nas, gubili smo lopte i da nije golman Vasiljević sjajno branio, rezultat bi bio drugačiji, pa naš čuvar mreže zaslužuje sve čestitke iako nije postigao gol -, bio je iskren Milanović.

Strateg Radnika, međutim, nije umanjio učinak i ostalih svojih igrača u delu prvog i drugom poluvremenu utakmice sa Radom na Gradskom stadionu u Surdulici.

- Dobro smo igrali, imali smo na sredini Stojanovića i Ristovića, dvojicu kreativnih ofanzivnih veznih igrača, što nam je donelo prevagu, zato svi igrači Radnika zaslužuju čestitke na zalaganju i pobedi-, ocenio je Milan Milanović.

Fudbalerima Radnika čestitke na pobedi protiv Beograđana stigle su i iz tabora «građevinara», od trener Dragana Stevanovića.

- Čestitke Radniku na zasluženoj pobedi na teškom terenu, mojim igračima na zalaganju i nesavladivom Vasiljeviću na sjajnim odbranama, uz konstataciju da nas je neefikasnost koštala gubitka bodova u zadnje dve utakmice-.

U 20. kolu Super lige narednog vikenda, Surduličani putuju za Šabac gde će odmeriti snage sa domaćom Mačvom.

Najnovije vesti

Milanović odlazi iz Surdulice »

Dosadašnji starteg surduličkog superligaša ima dilemu gde će nastaviti trenersku karijeru.- Ne isključujem rad u inostra...

RECKO: Ovo je pljačka »

Antić postavlja pitanje kako je baš Vasić određen da sudi meč između Inđije i Dinama.- Ko je mogao da pošalje baš sudiju...
ZutoCvece