MIHAJLOVIĆ: Tajni taktički plan Nikolića i Vučića

Član IO Glavnog odbora Dveri iz Vranja Milan Mihajlović, reagujući na najavljenu kandidaturu Tomislava Nikolića za predsednika Srbije, kaže za portal Vranjske da mu je, među dve moguće varijante, bliža ona da je reč o „smišljenom taktičkom planu Nikolića i Vučića“.

- Najverovarnije da je cilj da se u očima birača unapred izrežira situacija da se navodno bira između Nikolića, koji je okrenut Rusiji, i Vučića koji je okrenut EU, a ne između jednog od njih dvojice i ostalih najavljenih kandidata za predsednika Srbije – kaže Mihajlović.

On dodaje da je za njega manje verovatna mogućnost da se ponavlja scenario koji je viđen u vreme kada su ova dvojica „pocepala“ Srpsku radikalnu stranku i formirala SNS.

- Moguće je da Nikolić sada to isto pokušava da uradi sa SNS.

Ukoliko je stvar ozbiljna, pretpostavljam da mu Vučić neće dozvoliti da se vrati na mesto šefa stranke koje je napustio kada je postao predsednik Srbije i moguće je da Nikolić strahuje od odlaska u političku penziju.

Ipak, za mene je prva opcija verovatnija – zaključuje Mihajlović.

 

Najnovije vesti

Stigla nova ZASTAVA! »

Kao što su je i obećao vranjski "Urbanizam" zamenio je zastavu na jarbolu na ulasku u Vranje. Nova zastave je kako kažu...

33 Sirijca u JEDNOM kombiju »

Pripadnici MUP-a u Bujanovcu uhapsili su M. M. (1962) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio...
Sajam Zaposljavanja