MIHAJLOVIĆ: Svi u SNS-u su BULATOVIĆI

Lider Gradskog odbora Dveri u Vranju Milan Mihajlović smatra da gnev jednog dela naprednjaka, zbog načina na koji se vodi unutarstranačka politika u vranjskom SNS, ne treba da bude usmeren prema Slaviši Bulatoviću, jer se odluke na nivou Gro SNS „ne donose u Vranju, već u Surdulici i Beogradu“.

- Rukovođenje SNS-om u Vranju i donošenje odluka nije autonomno i nezavisno, što su pokazali mnogobrojni njihovi potezi od dolaska na vlast.

Od sklapanja koalicionih sporazuma do donošenja bitnih odluka o imenovanju funkcionera na važne pozicije u lokalnoj samoupravi.

Nemam utisak da se tu bilo šta pitao Bulatović ili lokalni partijski organi.

Više se u vezi sa politikom SNS-a u Vranju pitaju Surdulica i Beograd, tako da promena lidera lokalnih naprednjaka ne bi mnogo donela – kaže Mihajlović u izjavi za Info Vranjske.

Precizirajući svoj stav, on dodaje da „nije problem SNS-a jedan čovek, pa makar to bio predsednik gradskog odbora u Vranju“, pa čak „ni neki pojedinac u Surdulici ili Beogradu“.

- To je jedan sistem i ma ko u tom sistemu došao na funkciju upašće u obrazac koji je podešen da funkcioniše na određeni način.

Da li bi neko bio bolji ili gori od Bulatovića, pa mislim da ne bi bilo skoro nikakve razlike – smatra Mihajlović.

Grupa vranjskih naprednjaka uputila je pismo centrali stranke u kome se traži smena šefa gradskog odbora SNS-a Slaviše Bulatovića.

MIHAJLOVIĆ: Naprednjaci zloupotrebljavaju javne resurse u mitingaške svrhe

Zameraju mu na dugovanjima, gafovima, aferama, raskidu koalicije sa SDS-om, „problematičnom“ koalicionom dogovoru sa JS-om na lokalu, odnosu prema ugledu SNS, kao i na negativnoj selekciji kada je reč o izboru najbližih saradnika u gradskom odboru.

Potpisnici, koji su na dopis centrali stavili puna imena i prezimena, rešenje vide u „raspuštanju odbora, imenovanju poverenika i to iz redova poštene frakcije, verne izvornim načelima stranke“, navedeno je u pismu centrali.

D. Dimić

ANDONOV: ŠERIF Bulatović DOSADIO i naprednjacima

Najnovije vesti

ZutoCvece