MIHAJLOVIĆ: Predsednik Albanije boravio na jugu kao privatno lice

„Smatramo da je Bujar Nišani, predsednik Albanije, u svojstvu privatnog lica boravio u Bujanovcu i Preševu, jer je poznato da protokol za posete Srbiji predsednika drugih država nalaže da najpre bude u Beogradu, a zatim u delovima Srbije gde žive nacionalne manjine čija je matica zemlja iz koje dolazi predsednik“, objašnjava u izjavi za InfoVranjske Milan Mihajlović, predsednik Gradske organizacije Pokreta Dveri u Vranju.

Mihajlović ističe „da zna zašto je aktuelna vlast u Srbiji izbegla da predsednik Albanije bude u zvaničnoj poseti Srbiji“.

„Pristali su da Nišani boravi na jugu Srbije kako bi zbog njegove eventualne zvanične posete izbegli sticanje negativnih poena u kampanji za izbor predsednika Republike“, tvrdi Mihajlović.

STANKOVIĆ: Sa Nišanijem otvoreno o svim pitanjima

Lider vranjskog odbora Pokreta Dveri istupanje predsednika Albanije označava kao korektno, ali ima primedbe na držanje političara Albanaca iz Bujanovca.

„Napis na transparentu „dobro došao predsedniče“ asocira na velikoalbanski projekat i to ne sme da prođe nezapaženo“, poručuje Mihajlović.

S.K.

Najnovije vesti

Napadnut sajt Info Vranjskih »

Portal Info Vranjskih napadnut je u utorak oko 13 časova i nije radio naredna dva sata. Uspešnom akcijom naših veb maste...
ZutoCvece