MIHAJLOVIĆ: Pobednici pregovora su Antić i SPS

Šef Gradskog odbora Dveri u Vranju Milan Mihajlović izjavio je za InfoVranjske da su „pobednici subotnjih pregovora između SNS i SPS Zoran Antić i socijalisti“.

„Sada su naprednjaci u Vranju u svakom slučaju na gubitku.

Ukoliko puste socijaliste u vlast, izazvaće revolt i ogorčenje kako svog članstva, tako i onih koji su za njih glasali, jer su veći deo kampanje na lokalu bazirali na borbi protiv šefa SPS Antića lično i skidanju njega sa vlasti.

Ako pak ne puste SPS uvlast, to će se svakako odraziti na Vučićev rezultat na predsedničkim izborima u Pčinjskom okrugu“, mišljenja je Mihajlović.

Na pitanje novinara kolike su šanse da SPS uđe u lokalnu vlast u Vranju, posle najnovijih kontakata na visokom nivou između predstavnika dve stranke, Mihajlović ocenjuje da je to preko 90 odsto.

„To će biti pokazatelj koliko političke kalkualcije nemaju veze sa onim što se građanima govori u preizbornoj kampanji.

I da politički dil koji naprave navodno dva najljuća neprijatelja, a koji se na kraju po pravilu svede na neki finasijski interes, ima prednost u odnosu na političku ideologiju“, smatra Mihajlović.

SNS-SPS: Izbori su prioritet

On podseća na saopštenje Dveri povodom sto dana gradske vlasti kada su iz odbora te stranke tvrdili „da se politika Vranja ne kroji u Vranju, već u Surdulici i Beogradu“.

„Očigledno je da se ljudi koji vode SNS u Vranju zapravo ništa ne pitaju u vezi sa lokalnom politikom.

Ta naša teza samo se potvrđuje posle najnovjih pregovora, odnosno sastanka SNS i SPS u zgradi Načelstva“, navodi Mihajović.

Na  zajedničkom sastanku SNS i SPS u Vranju u subotu, kome su prisustvovali Dragan Stevanović, član Predsedništva SNS, i Branko Ružić, potpredsednik SPS-a, postignut je visok stepen saglasnosti između dve stranke po pitanjima vezanim za predsedničku kampanju.

O ulasku SPS u vranjsku, odnosno SNS u surduličku vlast, navodno nije bilo reči na sastanku iza zatvorenih vrata.

D.D.

Najnovije vesti

Sajam Zaposljavanja