MIHAJLOVIĆ: Naprednjaci zloupotrebljavaju javne resurse u mitingaške svrhe

Član IO GO Dveri iz Vranja Milan Mihajlović kaže za Info Vranjske da održavanje mitinga na nivou Vučićevog u Vranju, „predstavlja klasičnu zloupotrebu javnih resursa u svrhu predsedničke kampanje jednog čoveka“.

U vranju su zbog dolaska Vučića dignute na noge skoro sve javne službe, čišćene su i krpljene ulice, krečene zgrade i sl.

Ne sećam se da je ranijih godina bilo „redovnih prolećnih radova“ i detaljnog čišćenja grada koji su ovde viđeni u danima pre mitinga.

U fabrikama su davani slobodni dani da bi radnici mogli da prisustvuju mitingu, imamo informaciju da je iz „Bivode“ donirano oko 6.000 flaša vode za mitingaše.

Sumnjam da su naprednjaci zaradili.

Sve je to žestoka zlouptreba koja će, nadam se, biti kažnjena na izborima“, rezimira Mihajlović.

Vranjski naprednjaci i grad zaradili od Vučićevog mitinga

On smatra da je sasvim legitimno postaviti pitanje - u kom svojstvu je Vučić bio u Vranju?

Ako je došao u svojstvu premijera, onda je licemerno što je od Saše Jankovića tražio da podnese ostavku da bi mogao da se kandiduje za predsednika, jer ne znamo da li Vučić vodi kampanju kao premijer ili kao kandidat SNS“, kaže Mhajlović.

Lokalni lider Dveri dodaje da su trošak i šteta po lokalnu samoupravu u vezi sa mitingom „na svakom koraku evidentni“.

„Sve druge priče naprednjaka „u rangu Vučićeve teorije po kojoj se iznajmljivanje aviona za promo-spot plaća 400 evra“, zaključuje Mihajlović.

D.D.

Najnovije vesti

ZutoCvece