Mihajlović: CEO KORIDOR biće gotov do KRAJA FEBRUARA

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović iznela je ocenu da će Koridor 10 biti kompletno završen za nešto više od pet meseci.

Ministarka Mihajlović je potencirala „da je Grdelička klisura najteže gradilište u Evropi“.

„Ta deonica dužine 24 kilometra predstavlja najtežu deonicu na Koridoru 10 i čak u Evropi nema težeg gradilišta, zato će završetak izgradnje auto-puta u ovom delu predstavljati fantastičan uspeh“, poručila je ministarka gostujući na televiziji N1.

Urušio se potporni zid na Koridoru 10 kod Grdelice

Podsećamo, prema najavama i obećanjima od pre skoro pet godina iz Vlade Srbije, završetak izgradnje auto-puta na Koridoru 10 bio je predvićen za kraj novembra ove godine.

Na južnom delu Koridora  10, osim kroz Grdeličku klisuru, u toku su radovi i na drugoj deonici, od Srpske Kuće do Levosoja u opštini Bujanovac, dužine 8,06 kilometara.

KORIDOR 10: Sedam meseci kašnjenja na deonici Srpska kuća - Levosoje

Radovi na njoj traju već dve godine.

I.V.

Komentari

Brže,jače,bolje,idu izbori, nemojte da kasnite.Dajte sve do sledećih jer se pred izbore povećavaju i plate i penzije,asfaltiraju ulice,uređuju šetališta,obećavajte,kunite se,svaki glas vam je bitan.Gnjide jedne.

Najteze gradiliste u Evropi????jerr zna gospodja ministarka kakav se auto put gradi u Crnoj Gori,po kakvim gudurama,sa stems na stenu.,...

Najnovije vesti

ZutoCvece