Mihailović: NE DIRAJTE mi NAPREDNJAKE

- Svim ljudima u Vranju najoštrije sugerišem, da ne kažem, naređujem, da mi Srpsku naprednu stranku ostave na miru i da ne rovare protiv nje i vode crnu i sivu propagandu protiv njenih čelnika, to kategorično ne dopuštam - iznenađujuće oštar je stav u izjavi za InfoVranjske Miroslava Cere Mihailovića, vranjskog pesnika i glavnog urednika Književne zajednice «Borisav Stanković».

Poznati vranjski pesnik obrazlaže zašto je gotovo preko noći postao «baš slab» na naprednjake.

- Još jednom, ne dirajte mi «moje» naprednjake, oni brinu o meni kako treba, uostalom, njihove kamate ne mogu da dostignu ni najjače banke, mislim kad ih tužim, pa oni, naravno, izgube spor, a «njihove» kamate rastu do neba, pa kako da mi nisu em mili, em dragi - nežan je Cera.

Miroslav Cera Mihailović sprema tužbu protiv Grada Vranja zbog toga što je lokalna samouprava, protivno pravosnažnoj sudskoj presudi da autorska prava manifestacije «Borina nedelja» pripadaju isključivo Književnoj zajednici, organizovala «Borine književne dane».

- „Borini književni dani“, pa to je «Borina nedelja», eto, opet zahvaljujući naprednjacima, smeše se astronomske kamate- ushićen je Miroslav Cera Mihailović.

S. Kostić

Najnovije vesti

NIKA se VRAĆA u politiku »

Dragan Nikolić Nika, poznati advokat i raniji poslanik iz Vranja u čak tri mandata, nalazi se na 18. mestu izborne liste...
ZutoCvece