METLA podnela listu, najavljuje ČIŠĆENJE VRANJA

Koalicija “Metla 2020“ podnela je izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja pod nazivom "Metla 2020 - Da počistimo Vranje-Oliver Stojković".

Kako je zvanično saopštila GIK, na izbornoj listi ove koalicije su 22 kandidata za odbornike.

Ovo je šesta podneta lista za lokalne izbore, a u toku utorka GIK će odlučiti o njenoj validnosti i proglašenju.

- Naporno i pošteno smo sakupili svaki potpis i dokazali da imamo veliku podršku građana uprkos velikoj strahovladi. Građani sada konačno imaju jedinu ispravnu opciju za koju će glasati. Nadamo se velikom uspehu na izborima, posle čega ćemo počistiti sve što je trulo i loše u našem gradu - kažu u „Metli“.

NIV

Komentari

Bas su metle :D :D :D

Cisti se kad imas vecinu, a vi necete imati ni da predjete ovaj smanjeni cenzus. Jos jedna u nizu stranaka koja pokusava da sakrije da je lazna opozicija. U Vranju nema opozicije na izborima da znate, ne moze niko da nas prevari. Zato BOJKOT !!!

Ne zamarajte narod sa nebitnim stvarima, ovi izbori su sve osim izbora. Zato bojkot na svim nivoima, jedini nacin da se dodje do fer izbora je bojkot, svidjalo se to vama ili ne. U BOJkot ! A ovi sto ce da ciste, bice pocisceni na ovim "izborima"...

BOJKOOOOOT JE SPAS OD LOPOVA I FASISTA.

Četke i metle, istorija nam se ponavlja.

Velika podrska, jedan kombi.

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece