MEĐUNAPREDNJAČKA MAKLJAŽA: Obračun kod OK Parkinga

Fizički sukob između istaknutih funkcionera Srpske napredne stranke u Vranju dogodio se prošlog petka na parkingu kod "Lepe Brene", saznaju InfoVranjske.

- Čuli smo da se incident se dogodio zbog parkinga, a među učesnicima međunaprednjačke "gužve" zapaženi su Saša Pešić, pomoćnik gradonačelnika za prirodne resurse i ruralni razvoj, i Marjan Stanković, direktor "Parking servisa", kao i za sada nepoznati dvojac iz vranjskog "Vodovoda" - navode sagovornici InfoVranjskih koji istovremeno potvrđuju da su glasine o unutarnaprednjačkom incidentu tačne.

Po navedenim izvorima, tuču su okončali organi reda.

- Policija je intervenisala i smirila ovaj za aktuelnu vlast neugodan i nepriličan incident, međutim, stvar nije okončana. U prepoznatljivom i karakterističnom stilu SNS, već se očekuju reakcije čelnika Gradskog odbora zbog toga što su pomenute ličnosti, učesnici incidenta, dozvolili tako nešto i otvorili prostor SNS "dušmanima" da seire, a da ih nezavisni medij razvlači u javnosti - jednoglasno komentarišu postincidentno stanje u redovima vranjskih naprednjaka sagovornici InfoVranjskih.

InfoVranjske su na tragu detaljnije spoznaje o međunaprednjačkom incidentu i personama koje su učestvovale u "gužvi", pa posetioci portala mogu očekivati pikantne detalje najdalje za par dana.

S. Kostić

Komentari

Konobar jedini koji je ovde na sliku intelektualno ozbiljan.

Na slici s desna na levo, prvi u plavom sakou iskusni konobar u vise kafica radio zna si rabotu, drugi u crnom sakou i konobar i kuvar pa se prekvalifikovao u vidovnjake kad je harala vidovita Zorka. Sve sami intelektualci i akademski gradjani SNS -a.

Kako politika od Džudže napravi "elitu".

GONZI...MEĐU OVIMA NA SLICI,TI SI JEDINI PRAVI INTELEKTUALAC.I KAKO TE BRE NIJE SRAMOTA SA OVIM POLUPISMENIM SVETOM A POKVARENIM DO SRŽI SEDIŠ U ISTOJ KLUPI I VODIŠ GRAD.I ZATO GA VODIŠ TAKO KAKO GA VODIŠ..SA ŠONE KUVARA EJ BRE SA ANTU KONOBARA SA ALKOSI I KRIMOSI.

On je najgori

Za njih se znalo I ranije kakvi su a za njega je tek sad video narod kakva je lopurda I koliko je to pokvaren covek. On dok obavlja posao gradonacelnika u radno vreme ide I radi u Trgoviste u ordinaciju I uzima duplu platu. On je veca ljiga od ovih nepismenih debila.

čim je tuj marija sve vi je jasno.. Jadnica ona razvukose gu da bi opstala

Vracar je najaci.Kakvu je guzvu imao taj covek.Od uvek je voleo da pomaze ljudima.Naravno svoje svemirsko znanje covek naplacuje.

Najnovije vesti

ZutoCvece