MATURA: Za glamurozni izgled efektna frizura

„Do sada smo govorili uglavnom o nezi kose, bojenju, hair trendovima, stilizovanju uz oblik lica, ali je trenutno aktuelno nešto što je tinejdžerkama najbitnije, a to je maturski izgled. Iako nas modna industrija preplavljuje masom modela, ne treba na to da stavljamo toliki akcenat, jer i najskromnija haljina uz dobru frizuru i šminku, može da izgleda glamurozno, a ujedno je nosiva i kasnije“, kaže Jelena Trajković, frizer-stilista.

Akcenat za glamurozni izgled, kako kaže, stavlja upravo na dobrom odabiru frizure koja se u kombinaciji sa šminkom, slaže uz određeni odevni predmet.

„U zavisnosti od dužine kose, možete da birate između niske ili podignute frizure, odnosno punđe, stroge strukture ili razbarušene kose ili pak, ležerno uvijenu kosu. Moj savet je da iskoristite matursku priliku i da nosite frizuru, neka bude obavezno prikupljena kosa. Ionako su lokne ili ravna kosa, svakodnevna varijanta“, savetuje Trajkovićeva.

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece