MASAKR DRVEĆA i u Narodnog heroja! (VIDEO)

Masakr drveća po centru Vranja nastavljen je i u sredu, ovoga puta u ulici Narodnog heroja, od Pozorišta prema ATD-u.

Nemilosrdna vlastodržačka klika, oličena u radnicma „Komrada“, kao kaznena ekspedicija uletela je u ulicu Nrodnog heroja i posekla drvorede sa obe strane ulice, sve do zadnje grane.

Ovako neljudsko, ničim izazvano i ničim opravdano ponašanje deo je očigledno široke kampanje da se u Vranju ne ostavi ništa što ima lišće - posle uništavanja parka, ulice Bore Stankovića, Lole Ribara, Partizanske, pa Partizanskog puta, pa... u Vranju više na ulicama nema drveća.

Da li je to normalno za grad od 100.000 stanovnika svako neka prosudi za sebe, ali, bilo kakav da je odgovor, važno pitanje glasi: zašto se sve ovo radi?

Zašto nesposobna vlast, koja od jula prošle godine renovira ovu ulicu dugačku stotinak metara i nikako da je završi, šiša sve što viri iz zemlje, a zatim, nesposobna da bar te rupe izasfaltira, ostavlja to ruglo tako godinama?

Ima li neko da spase ovaj grad od ovako pogubnog, ružnog i ko zna zbog čega sve planski izvedenog uništavanja Vranja?

Opet, ako je ova vlast dobila mandat od naroda da u ime tog istog naroda upravlja, i ako oseća da sa tako dobijenim mandatom može da radi šta hoće, pa i najveće gluposti koje joj padnu na pamet, a da narod koji joj je mandat dao uporno ćuti, onda u redu.

Ne samo Narodnog heroja, sve da se izništi do zemlje, pa i ispod ako treba.

A ako se neko usudi da pita zašto se iz korena čupa drveće, bez veze, potrebe i verovatno bez odobrenja, u sred epidemije korona virusa, a ništa se ne radi na ostalim gradilištima koja sada već godinama sede tako raskopana i ostavljena, toga pod hitno u zatvor zbog širenja panike.

Ali, ako neće ljudi, priroda će već naći načina da se odbrani od idiotizma.

Samo, teško nama tog dana.

SSB

Komentari

Radnici komrada su samo slepi poslušnici, koja god da je vlast njihovi rukovodioci su uz nju. Na čelu firme genijalni hobit, pa onda ide cela plejada ursovaca ofarbana svim bojama bez znanja i sposobnosti. Mislite da imaju neki plan za lepši grad? Užas od starog i lepog Vranja su napravili.

Vranjske,aj ne serite vise ,molim vas...naravno da su isekli drvece koje je praistorijsko,hocete da nam trulez pada na glavu...sto ne pitate nas koji zivimo u toj ulici koliko je to drvece bilo trulo.pustite da nam posade novo,mlado drvece,stvarno ste prrterali sa luprtanjem vise.

Drveće nije bilo trulo. To može videti svako ko je prošao danas tu, a naročito to znaju stanovnici te ulice. Potrebno je 50 godina da porastu nova stabla tolikih krošanja. Podržavaš zločin koji su uradili, ubiti biljku u Japanu je kao i izvršiti nečasne radnje nad čovekom.. Samo što ti to ne znaš jer nisi mrdnuo intelektom iz svog mentalnog kaveščića.

Serena,sreca sto ti tako dobro poznajes hortikulturu i Japan...verovatno si proputovala ceo svet a ja cije su generacije zivele u ovoj ulici ne znam nista.bas me briga za vlast i ko je na vlasti ali je ovo pravi potez jer nam je drvece padalo i lomilo automobile,bojali smo se da nas ne poubija...u cemu je problem sto ce se staro drvece zameniti novim????

Botislave, stablo nije sendvič pa da ga zameniš novim kad napišeš nešto glupo i netačno. Ako ti drveće pada na automobil pomeriš automobil a ne sečeš drvo. Ali izgleda da ipak tu generacijama kruži minimum obrazovanja i kulture.

Seko, jel se to meni cini ili su ova drva na slici suplja i ruzna? Mogu da sluze za plasenje ptica.

Мирославе, посан ли је сендвич? Да ти га обогатимо мало.

Nešto je trulo u glavama sns-OVACA...

ovaj sto kaze da je drvece trulo ili je slep ili glup,vidi se kakvo je drvece, tamo gde je poseceno izgleda zdravo

Pa jeste dole zdravo, ali sa ostalo samo mozemo da se slikamo.

Ni biljke nisu imune na virus ŽUTE KUGE.Davne 1999 opasna boleština je zajahala Srpsko društvo i državu.Biljke se leče sečom a društvo izborima.Izbori jedini lek protiv Žute Kuge.

Gora od žute je mentalna kuga koja te je zahvatila. Ostani kod kuće.

Najnovije vesti

ZutoCvece