Manić: Vranje četiri godine bez investicija

Za četiri protekle godine u Vranje nije došao nijedan investitor i to je najveći lokalni problem, izjavio je za TV «Palma plus» Dejan Manić, predsednik GrO Jedinstvene Srbije u Vranju.

Manić se nije zaustavio na ovoj oceni, objašnjavajući da je ovo izostalo pre svega zbog ogromnih obaveza vlasti prema konsolidaciji budžeta Grada.

- Izgradnja infratsrukture na seoskom području je izostala u proteklom četvorogodišnjem periodu i to je takođe veliki problem - konstatovao je Manić.

Lider JS u Vranju je upozorio «da nije prihvaćen predlog Jedinstvene Srbije da gradski većnici ne primaju platu, kao i da nije prošao predlog njegove stranke za besplatan prevoz u prigradskom prevozu,“ što je sve deo programa za koji se JS zalaže“.

Manićev nastup na TV «Palma plus» nije prošao bez reakcije na vranjskoj političkoj sceni, a za tako nešto potrudio se Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS i narodni poslanik, ali začuđujuće mlakim reagovanjem.

- Nemam političke hrabrosti da kritikujem stranku koja nam je koalicioni partner, ali pretpostavljam da je takav nastup Manića deo predizborne kampanje. Verujem da će građani Vranja na izborima pokazati šta je i koliko uradio SNS u proteklom periodu - bio je «taktičan» Bulatović u svojoj izjavi na plaćeničko-tajkunskoj televiziji.

S. Kostić

Komentari

4 godine bez investicije..... Pa kad realno pogledaš i što će mu... Polako se svo iselise iz kasabu... Ne treba jer neće da ima za koga.. To što ostane Beograd će proda sa sve ljudi.... Ima nas pripoje na Veliku Albaniju.... A beograd ima da se kurcis kako je povećan broj naših ljudi na tom delu Albanije.... Ko je pametan vidi šta se događa.... Nek nam je bog u pomoći.

Najnovije vesti

ZutoCvece