MANIĆ: Ima mesta za sve

Ako čeljad nije besna, kuća nije tesna, komentariše predsednik GrO JS-a u Vranju Dejan Manić situaciju u kojoj se našla njegova stranka posle najavljenog ulaska SPS-a u gradsku vlast.

„Šta će se promeniti ulaskom SPS u gradsku vlast u Vranju, to još ne znam, to je stvar dogovora SNS i SPS.

Jedinstvenoj Srbiji nije stalo do vlasti, već samo i jedino do interesa građana Vranja“, ističe Manić.

Manić „uslovno“ demantuje da je bio „malo nervozan“ na dogovoru SNS i koalicionih partnera u gradskoj vlasti.

„Nervoze nije bilo, ali smo potencirali da u Skupštini Grada Vranja imamo ne tri, već četiri odbornika, jer su nas napustila trojica odbornika, jedan je pristupio Narodnoj stranci Vuka Jeremića, a ostala dvojica su samostalni odbornici“, navodi Manić.

Za razliku od Manića i JS, Pokret socijalista malo šta može da izgubi u gradskoj vlasti, jer ima samo mesto pomoćnika gradonačelnika koje zauzima Slavoljub Stojmenović, predsednik Gradskog odbora stranke Aleksandra Vulina.

„Nema naznaka za sada šta gube sadašnji koalicioni partneri SNS ulaskom SPS u gradsku vlast, a to će ipak ići dosta sporo“, očekuje Stojmenović.

U ponedeljak 6. novembra održan je sastanak čelnika GrO SNS-a u Vranju i aktuelnih koalicionih partnera radi dogovora naprednjaka sa predstavnicima PUPS-a, Pokreta socijalista, JS i SDPS oko ulaska vranjskih socijalista u gradsku vlast.

S. Kostić

DEJAN MANIĆ (JS): Ostajemo u gradskoj vlasti

Najnovije vesti

ZutoCvece