Mandatna komisija smenila Mošu

Mandatno imunitetska komisija Skupštine grada, donela je odluku da predloži smenu direktora Komrada, Momira Stoiljkovića.

Ovaj akt donet je koliko se moglo saznati bez pravnog osnova.

Pre same komisije koja je počela u 14 časova, potpredsednik stranke Goran Nikolić i gradonačelnik Slobodan Milenković ubeđivali su Stoiljkovića da podnese ostavku, ali je on to kategorički odbio.

Smena Stoiljkovića biće realizovana na sednici skupštine 15. maja.

SSB

Komentari

Bruke koga gonzi i sejo smenjuju.Sramota!

Mošo, stavi si ruku na srce, loše ste radili.Ne samo ti nego cela služba.Grad nikad prljaviji, morali su dobrovoljci da vam čiste grad, dok ste vi to nemo posmatrali.Kao drugo nije pošteno samo ti da padneš, ima pored tebe još odgovornih pojedinaca, koji su se pored tebe šlepali.

Pa Bulatovic je hteo danas da se odrzi skupstina a izgleda predomislio se.

MOŠA ZA ZAMENIKA GRADONACELNIKA

MOŠA DOBAR ČOVEK, PREDLOZITE GA ZA ZAMENIKA GRADONACELNIKA , ANTU VRATITI U PIO KAO MLADJEG REFERENTA

Ovo nije dobro...Mosa je pre svega jako dobar covek...Mislim da je neko drugi trebao da ode...ako nije nesto drugo po sredi sns ce lose proci na izborima u vranju...

E moji Vranjanci dozvolili ste da Vas Banjcani i Surdulicani vode za nos , da kadriraju po gradu ..

Sramota Moša je dobar direktor a svima nam je poznato koji su Simpovci.Slaviša sta radiš to sinko pa ti ideš u zaborav posle izbora.Zoki Antić ima da te oduva ustvari narod je glaso Acu Vučića a ne tebe i Sentu sa fals diplomu.Ćao Buki još malo i ode....Aj srećan put mili.

Dobar, ali nesposoban za menadžera. Grad prljav, prasnjav deca nam se guše u smrad i prljavstini. Vredelo je smeniti

Спс је дошао главе ДС-у...тако ће и вама из снс. Нисте укапирали још..?

A ne, SPS je konačno unisten. I to zahvaljujuci ološu i kriminalcima koji se predstavljaju kao socijalisti. Tek će SPS da dobije svoje, polako samo...

Ovo je dan pobede, dan kad svi mi treba da kazemo dosta konobaru iz Surdulice, i svima koji su klimaci glavama. Ima ih mnogo u SNS. Bulatovicu ovo je tvoje poslednje zbogom, stitis lopove i hostaplere Djosu, Musu, Recka, Mandu i ostale kriminalce a juris coveka kome mrlju ne mozete da nadjete. Zavrsili ste sa nama, vodi kucu tu ekipu i Soneta, Aritonovica, Darka, Bobana...pa se radujte jedni drugom!!!

Ne pričaj gluposti, Moša jeste dobar ali nesposoban za direktora jos malo da je ostao izbila bi KUGA

Ne menja ga stranka, menja ga konobar lično, smeta mu jer ne krade za njega, ne želi da krade šta ćeš, čovek vodi zdravu politiku poslovanja!

A Nelu Cvetkovic ce smenite li?

Jos da smenite Nelu i Vesnice i da postavite za direktora Ricija a Vocka za zamenika i komrad ce da procveta. Hahaha

Samo Djoša mož da vrati komrad na pravi put, od +30 na -30 miliona, to je ono što zahteva politika..bravo rukovodioci, ziveo SNS..

Moso namestaljka...SPREMILI SU SCENARIO UNAPRED...SRECKO, BULCA, GOGE nNKOLIC NELA CVETKOVIC...GONZE..

Samo da nam Bilatovic i konobar iz Surdulicu objasne, kako ne smenise Musu i direktora turisticke posle onolike pljacke??? M&M (Musa i Manda) nemaju ni dinar na racunu, vec su podelili gde treba, a Mosa konsolidovao firmu i ima 30 miliona, to njih svrbi. Samo vas pare i mandra interesuju. Prodao si ti Vranje odavno, sad si preso na PKB i ostala bogatstva Srbije....necete jos dugo bagro naprednjacka!!!

Sad musu ce ga postave za direktora da razbuca komrad

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece