MANDA ulazi u fudbal, JS preuzela Pavlovac

Dejan Manić Manda, predsednik GrO Jedinstvene Srbije u Vranju, postao je glavni mecena FK Pavlovac iz istoimenog sela, člana Okružne fudbalske lige, udaljenog od Vranja šest kilometara, saznaju InfoVranjske.

- FK Pavlovac će mnogo dobiti ulaskom Manića u fudbalske vode, pre svega, bolje finansije, pa će sa mnogo većim ambicijama da se takmiči. U ovom selu se nadaju i poboljšanju sportske infrastrukture, s obzirom da je teren ovog kluba takav da je jedino moguće takmičenje upravo u «beton»liigi - ističe sagovornik InfoVranjskih iz Pavlovca.

Izvor iz JS je takođe uveren u «nastupajuće dane prosperiteta za fudbalere Pavlovca i čitavo selo».

- Manić kao zamenik direktora Turističke organizacije i stranački lider Palmine stranke u Vranju, ali i kao privatnik i preduzetnik, može da napravi renesansu i kluba i fudbalskog igrališta. On i ne krije da su ambicije FK Pavlovca sada mnogu veće u odnosu na ranija vremena kada je klub vođen voluntaristički - smatra sagovornik InfoVranjskih iz izvora u GrO JS u Vranju.

Mandin debi krenuo je neslavno, jer je Pavlovac u nedelju 8. septembra, u prvom kolu Okružne lige, na svom terenu ubedljivo poražen od ekipe Vihor iz Žbevca sa 1:5.

- Mi smo nezavisno od visokog poraza na startu kandidati za vrh iz drugog plana, svesni da su glavni kandidati za lidersku poziciju Trnovac, Alakince, Čelik iz Belog Polja i Lugina iz Preševa, ali sada, kada Manda vodi klub, očekujemo rekonstrukciju i kluba, i terena, ali i ambicija - optimista je sagovornik InfoVranjskih, očigledno, veran Mandin sledbenik.

S.K.

Komentari

Zato nam je fudbal spao na ove grane. Od kretena do kretena

Kreteni su oni koji glasaju za njih, oni su pametni, peru pare i šišaju ovce!

E moj fudbalu. Na nsike si grane spao.Ali se ovako ulazi u politiku fudbala.Lepo, on bi da bude Predsednik Saveza, budu'i Presednik Dinama. Recko pred smenom si.Eto i ovaj Manda bi \eleo na tron.Secam se kada je bio mali pitao je tatu da mu objasni šta je to fudbal, utakmica pošto dete geldalo nešto na TV i video da 22 čoveka juri za nešto okruglo, pa ga lepo zanimalo. Treba pitati, ljudski je da zna

Dragana Nakic napustila JS.

E on ce ga opravi Pavlovac u Ligu Sampiona,aj bre pa ovaj samo gleda da se ugradi koji fudbal i on smejurija ..

Seljacina moze samo da vodi selski klub i s firgu pere pare

Nista smesnije odavno nisam procitao. Mozda ce i da zaigra kao centarfor.

ODAKLE TI PARE MANICU DA ULAZES. OD MALE PLATE U TURISTICKU SIGURNO NE. DA TI NIJE DAO ARBEN SACIPI OD PROSLOGODISNJI DANI VRANJA ILI MOZDA OD OVE GODINE OD LEPE BRENE...SA OVAKVI LOPOVI NECEMO DALEKO

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus