Ponedeljak, Utorak, Sreda, Vranjske, Petak, Subota..

MANDA ponovo jaše, Ljajićevci plaćaju ceh

U petak uveče u prostorijama SNS-a u Vranju održan je sastanak svih partija koje čine lokalnu vlast, sa izuzetkom SPS-a.

Sastanku su prisustvovali predstavnici SNS-a, JS, SDPS-a, PUPS-a i PS-a, a tema razgovora bila je preraspodela plena u vidu javnih preduzeća i ustanova.

Iako se očekivalo da Turistička organizacija ili ostane u nadležnosti Ljajićevog SDPS-a ili je silom koalicionog sporazuma preuzme SPS, dogodilo se ona što niko u političkoj čaršiji nije očekivao - TOV je na staranje preuzela Jedinstvena Srbija.

Ova odluka nije neočekivana, budući da je šef JS-a u Vranju Dejan Manić bio praktično poslednji direktor Skijališta, čiji su radnici i poslovi posle gašenja ove organizaciije preuzeti od strane TOV-a.

Problem leži u  činjenici da je SDPS na lokalne izbore išao na listi SNS-a, i da je šef te stranke Rasim Ljajić zaadužen, između ostalog, i za turizam.

To njegovim ovdašnjim fanovima očigledno nije pomoglo, jer su izgubili i to malo vlasti što su imali.

Za utehu, spekuliše se da će SDPS-u i njihovom šefu, pomoćniku gradonačelnika Aleksandru Stajiću biti ponuđeno upravljanje Narodnim univerzitetom, što je mesto koje je do sada držala JS.

Prema izvorima na samom sastanku, tamo je bilo izuzetno burno, ali je sve na kraju ispalo kako su organizatori i želeli da bude.

Odluku o tome da je TOV izuzima iz nadležnnosti SDPS-a i prebacuje JS-u prisutnima je saopštio narodni poslanik i šef SNS-a Slaviša Bulatović.

Komentari

Ocekivao sam da su crveni malo iskusniji, preveslao ih SNS samo tako

Тоооооо Мандо, само гази, СПС је радио против тебе максимално, подметали су ти свашта, дошло време за освету, тек ће СПС да се чеше

Vidim ja da ce na kraju za socijaliste da ostane samo truli Novi Dom koji je u dugovima do guse, haha, tako im i treba, za bolje i nisu

Ovo je dokaz, da je sns bitna samo vlast, po svaku cenu, vecina bilo kakva. Ovde pravne drzave nema. Sve se vrti oko novca. Mi ne nagadjamo, znamo ko je uprljao ruke. Da me niko iz mesnog odbora vise nije zvao, za mene vise ne postoji sns.

Sramota, ne za druge, vec za SNS i za serifa. Da li se neko pita zasto proces likvidacije nije zavrsen ni posle godinu dana niti ce. Da li se neko pita sta je gospodin radio godinu dana i primao platu za to iz budzeta od gradjana Vranja. Svaka cast SNS, samo neka me neko pozove oko izbora. Vise za SNS ni prst necu da maknem jer ovo sto je uradio serif je dno dna i sramota za ovaj grad u kome nazalost zivimo.

Дневне вести

Recko ostaje PREDSEDNIK DINAMA »

Dragan Antić Recko biće u utorak 20. marta promovisan javnosti i medijima kao novi strateg niškog Radničkog, a u sredu 2...

Ko je Vranjanac 500 L? »

U nagradnoj igri Ministarstva finansija „Uzmi račun i pobedi 2018“ posle samo tri kruga izvlačenja, u Vranje je stigao i...