Makedonci se vakcinišu u Vranju

Građani koji žive u Severnoj Makedoniji u velikom broju se vakcinišu protiv korona virusa u Domu zdravlja u Vranju, javlja portalu InfoVranjske izvor iz ove zdravstvene ustanove.

Makedonci se uglavnom vakcinišu subotom kada masovno dolaze u Vranje.

- Prošle subote je bila velika gužva u Domu zdravlja, na Službi medicine rada, gde se vakcinišu građani našeg južnog suseda, kako to ide, ne znam, ali oni primaju vakcinu, video sam to svojim očima - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju zaključuje «da ga ne čudi što se Makedonci vakcinišu u Vranju, jer ovde se sve može».

Kako i zašto, samo se može pretpostaviti - para vrti gde burgija neće, a što će se ovim tempom vakcinacija okončati tek u avgustu, e to ne brine nikoga.

Uz to, predsednik Vućić je u subotu, dočekujući Astra Zeneka vakcinu, ocenio da „vakcinacija može da počne“, pa je pitanje šta je onih 15.000 već vakcinisanih radilo do sada, te da li će biti prinuđeni da primaju još jednu, pored, recimo, kineske vakcine, e da bi star funkcionisala?

Mnogo je pianja, a malo odgovora, a sve zbog činjenica da oni koje smo birali da nas vode smatraju da smo ih birali da budu bogovi.

Ali, nisu.

SSB – S.K.

Komentari

Ja se prijavio još krajem januara i niko me još uvek ne zove

To su gradjani koji imaju i Srpsko drzavljanstvo. Valjda smo to vec citali kod vas i sta opet mutite vodu

Nisu svi, većina nema

Da se Zoke cudi,zatoj muti vodu. Ajde poruckaj sendvich pa ides pa-pa

Ti opet sendvič al mi jedemo samo mesište. Je... Može se

Стварно бре мутите воду!!!! Где постоје "македонци" ???? само у фикцији....и то СЕВЕРНОЈ

Боље да не примате вакцине и не изигравате заморчиће.Вакцина НИЈЕ лек...ефикасност је минорна,распитајте се мало.Фајзер вакцине носе датум производње март 2020(?!)Како то,кад тад још није ни почела пандемија нити је било говора о вакцинама?!...За који "сој" су ове вакцине? Рекоше 4 постоје.

Najnovije vesti

ZutoCvece