LUDILA NIKAD DOSTA: Za gradsku slavu CAKANIN koncert!

Kao grom iz vedra neba, usred leta kad mu vreme nije, odjeknula je vest da će Gradsku slavu Vranja uveličati Dragana Radosavljević Cakana, pevačica ovdašnja.

Njen koncert predviđen je za ponedeljak, sam dan slave, a počeće u 21 sat na Trgu Staniše Stošića.

Koliko se ovde ne zna (ili dobro zna?) šta se radi, svedoči i činjenica da Cakanin koncert nije najavljen u okviru najave slave na gradskom sajtu, a da je kasnije ova pevačica u medijima postala „estradna umetnica“.

Kako prenose mediji, organizator koncerta je Turistička organizacija grada Vranja, a pokrovitelj Grad Vranje.

Lepo, samo što nema cene koja će biti plaćena za ovu estradnu umetnost.

Na ovaj način u Vranje se uvodi ono što nikada nije bilo - pevačica na slavi, pa udri!

Tako očigledno aktuelne vlasti vide ovaj grad, njegovu kulturu i tradiciju, i fali još samo pivo pred zadrugu, i da bude veselo do koske.

Ali, Vranje je tu gde jeste, i ima vlast kakvu ima.

Ostaje samo da se vidi dokle to još može da se trpi.

SSB

Komentari

Kako vam nije jasno da SNS pere pare i namiruje svoje. Zeljko Vasic, Cakana, Djordje David, Aca Lukas...svi su deo bratije SNS, dobiju tezgu, deo za njih a drugi deo vrate u stranacku kasu. Nasli Mandu koji jedva ceka neku kombinaciju, svi namireni. Ovakva pljacka, rasulo, haos u drzavi se ne pamti. Ljudi probudite se, sve su opustosili, bas sve!!!

Брука и срамота!!! Простачка лумперајка уз распалу учесницу најпрљавијих ријалитија.Али,то је ниво оног задриглог Мандаринка и жене му директорке(била једва добра у школи),да се џибери извеселе.

Najnovije vesti

BOŽIČIĆ: Spremni za Inđiju »

- Iza nas u Radniku je teška psihološka nedelja nakon poraza od Vojvodine u Surdulici, ali smo sa ovim sjajnim momcima n...

KALINIĆ: Agresivno na Metalac »

- Metalac je mlada ekipa koju ne treba olako shvatiti, jer je u pitanju talentovan tim sa ambicijama za ulazak u viši ra...

Potvrđena KAZNA ZA RECKA »

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije odbila je žalbu Dragana Antića Recka, predsednika vranjskog Dinama, za ublaža...
ZutoCvece