Lokalni mediji ni reči o Tončevu

Plaćenički mediji u Vranju nastavljaju da od svojih malobrojnih gledalaca i posetilaca skrivaju istinu o imenovanju Novice Tončeva, potpredsednika SPS i lidera surduličkih socijalista, za ministra bez potfelja u novoj Vladi Republike Srbije.

Već je treći dan od potvrđene vesti da će Tončev biti u kabinetu stare-nove premijerke Ane Brnabić, a plaćenički mediji ni mukajet, baš kao da nisu ponosni što će ličnost sa juga Srbije biti ministar.

Zavera ćutanja plaćeničkih medija o imenovanju Tončeva za ministra nije slučajna pojava ili novinarska greška, primećuje izvor portala InfoVranjske iz Gradskog odbora SNS u Vranju.

- GrO SNS u Vranju i OO SNS u Surdulici se ne oglašavaju, dakle, poštuju direktivu iz centrale da se Tončev ne napada. Vodeće ličnosti SNS iz Vranja, međutim, direktno utiču na «svoje» medije sa zadatkom da prećute najveći uzlet u političkoj karijeri Novice Tončeva koga je ne Ivica Dačić, lider SPS, već lično Aleksandar Vučić imenovao za ministra. E, baš ta činjenica, najviše boli vranjske i surduličke naprednjake, pa im medijska «osveta» dođe kao kakva-takva uteha - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Istini za volju, RTV Vranje je Zujinom milošću na dnevniku ove medijske kuće u utorak 27. oktobra u 22 sata objavila prekratku i šturu vest da će Tončev biti imenovan za ministra bez portfelja.

- Vranjska plus ne sme ni da zucne o Tončevu, ali me ne iznenađuje dopuštenje da RTV objavi vest o ministarskom avanzovanju Tončeva, jer je Zoran Veličković vlastoljubac, uvek uz vlast, pa će se sada, zlu ne trebalo, dodvoravati čak i omraženom Tončevu - smatra sagovornik InfoVranjskih.

A što svaka vlast nije data od Boga, već od đavola, Zuja baš i ne mari, jer mu je svaka vladavina podarila sve ono što ga čini onim što jeste, zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

NIV

Komentari

I da oće nešto da kažu surdulički naprednjaci ne možev, izgubili glas načisto ne mož se povrnu. Bolje da si ćutiv jer su tako pametniji. U sve ovoj što gi je snašlo mož da slaviv jer i Antić da je postao direktor na eps e tad bi direktorčići leteli, ali i ovako su spušteni na zemlju pogotovo onaj što na skupštinu priča protiv sadašnjeg ministra.

Kude ste miševi, šunela a? Naredio vodja da ne talasate i sad su lokalni naprednjaci kao posrani golubovi. Noke vas sve za..ba hahaha

Vranjska plus(to je banjska televizija -za neupućene) ta li glupost još postoji???!!!! Televizija Vranje...tragedija... ali će mora da radi da bismo nel imali lokalnu televiziju koju i tako niko ne gleda....niti će

TONCEV KOSI LEGENDA

POZDRAV ZA TONCEVA!!!! I TO POZDRAV OD SNS CLANA!!!
SMARATE viseeeeeeeeee!!!
Napred TONCEV!!!
Svi smo mi ljudi!!!
A on je COVEK pre svega!!!
Dok od VAS sto pisete retko ko je.
Ajde setnja malo.

Ize vucko jezik skroz nece noce da stans sa ovim stavice on na sns sc katanac i to vrlo brzo i ako ce teli su leba preko pogacu e pa eve im ga na sad cvrs milojke noka trsi po siju

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece