LJILJANA ANTIĆ na čelu ZC Vranje

Internista Ljiljana Antić novi je vršilac dužnosti direktora Zdravstvenog centra u Vranju, potvrđeno je Info Vranjskim iz više izvora.

Antićeva preuzima čitav ZC sa mesta direktora Bolnice, koje je zauzimala u prethodne dve godine, sve dok Dragan Veličković nije podneo ostavku na mesto direktora ZC-a.

Kako se saznaje rešenje o ovom postavljenju u sredu je potpisano u ministarstvu i očekuje se da najkasnije u četvrtak Antićeva preuzme funkciju od bivšeg direktora Dragana Veličkovića.

Sama Antićeva ne želi da daje bilo kakve izjave dok joj rešenje ne bude uručeno, nakon čega će se oglasiti.

Ipak, ona nije gubila vreme, desetak dana unazad lobirala je kod načelnika odeljenja, obavila razgovore u gradskoj upravi vezano za zapošljavanje mladih lekara, ali u par navrata obišla i radove na novom Hirurškom bloku.

Nova direktorka, koja je inače prva žena na čelu ove zdravstvene ustanove, odlučila je prema rečima njenih bliskih saradnika da „zavede red“, među zaposlenima, naročito kada je reč o odnosu prema pacijentima i to sistemom kažnjavanja.

- Ljiljana planira da se bori da se Hirurčki blok završi i opremi na vreme. To joj je najvažnije, ali i da unutar bolnice reši brojne loše međuljudske odnose.Samo treba da se odupre od stranački nametnutnih saradnika. Mnogi je upozoravaju da Snežana Stanković, najozbiljniji kandidat za finansijskog direktora, nije baš idealan izbor, kao i to da je hitno potrebno imenovati novog upravnika Doma zdravlja – kaže izvor Info Vranjskih.

Ono sa čime će nova direktoraka izvesno morati da se bori su ogromna dugovanja, veliki broj tužbi i nedostatak lekara specijalista.

Zdravstveni centar u Vranju je, prema podacima Narodne banke Srbije, u blokadi od 2016. godine, ukupno 823 dana, a dugovanja su dostigla cifru od 298.892.168,65 dinara.

MKJ


Komentari

Puno uspeha,nadam se da ce dobro raditi!

ZA POCETAK SREDITE TOALETE KOJI SU UZASNI I HODNIKE ONE BELE STOLICE KAO IZ CERNOBILJ DA SU KAD ODES KOD DOKTORA KAO U KASAPNICU OSVEZITE MALO PROSTOR MAKAR DA BUDE PRIJATNIJE DOK CEKAMO DOKTORSKO ISPIJANJE KAFE I ULAZA PREKO REDA I KAZITE DOKTORIMA DA SMANJE NERVOZU IPAK NIKO NIJE DOSAO U POSETU KOD NJIH NEGO ZBOG LICNIH PROBLEMA .. HVALA I SRECNO !!!

Podrzavamo imenovanje doktorke I trazimo da uradi presek FINANSISKE SITUACIJE,DA SE OBJASNI KAKO JE MOGUCE DA JE DUBIOZA SKORO 300 mil?TAKODJE ZAHTEVAMO UKOLIKO SE KRALO DA Z.C PODNESE KRIVICNE PRIJAVE PROTIV SVIH AKTERA,JOS JEDNOM PODRSKA I ZELIMO USPESAN RAD U KORIST PACIJENATA.

Eve ga BURDUS u omiljeni kafic VIJE ,sa desne strane LAKI ubedjuje ga da predje da prska cvece,DRAGANE OSTALA JE TUGA UVEK CE TE VOLETI PINK PANTERI SA JUGA.....

Doktorka molim te pojacaj dezurstvo na PTO ,ocekuje se najureni direktor,jer on ovo NE moze da izdrzi....MI SMO NA HIRURGIJU U PRIPRAVNOST.

ISTORISKI DAN,UKLONJEN KLAN KAFE KAFE,UROS,DACKO...KONACNO!SRECNO DOKTORKA.

Snezana Stanković nije najbolje resenje a nije ni madjionicar da ispravi gluposti i da smanji dugovanja i vrati ugled strucne sluzbe. Zato je svako na to mesto dobrodosao. Samo da nije Mangalac koji je povecao i dugove i srozao medjuljudske odnose u kolektivu. Sve cestitke novoj direktorici. I

SNEŽANA ZA RUKOVODIOCA NEMEDICINSKE SLUZBE POUZDANA INFORMACIJA.

PTO ima vrh ekipu,Dr.Suzana i Dr.Milena kao i nova sestra sa tetovazom na ruci kad ih slusas i gledas odmah si zdrav ,kao i Dr Vlada na urologiji gospodin lekar mozak za sve ostale.

Bravo Ljiljo i samo napred. Otresi se starih Velickovicevih tzv. ekperata Mange Ljubica Lidije i nekih nacelnika . Ako je moguce i Miceta doktora u penziji.

Snežana,Snežana oj lepoto moja ne sekiraj se, za njih će cika Gonzales da se pobrine ...Samo ti i samo ti bićeš Rukovodilac nemedicinske sluzbe ...

Bravo Ljiljo i samo napred. Otresi se starih Velickovicevih tzv. ekperata Mange Ljubica Lidije i nekih nacelnika . Ako je moguce i Miceta doktora u penziji.

Očigledno naprednjaci nemaju kadar. Ova doktorka je iz Demokratske sredine birala sredinu naprednjaka i došla do radno mesto čela Zdravstvenog centra Vranje. Ovo je sada sprdnja sa ljudima koji koriste usluge zdravstva u Vranju i veliki poraz napredene stranke koja je priznala da nema adekvatnog kadra da vodi ovu ozbiljnu instituciju. Ispad sa predhodnim direktorrom ZD i9 sada izbor ove gospođe je došlo do potapanja Titanika. gospođa nema moralne odlike za obavljanje ovako visoke funkcije a da ne pišemo i pomenemo o radnom iskustvu na rukovodećem mestu. Šta je tuje na kraju ponovo Vranjske su krive za istinu i razne manipulacije. Doktorica direktorica je poznata po tome da veliko vreme vodi vodeći politiku u kuolariuma Bolnice ili stranke za vreme radnog vremena, pa se onda lati posla i tako ona ima po 240 radnih sati u toku meseca gde sama sebi potpisuje prekovremeni rad. Sada posle ovoga doktorica direktorica može imati i 280 sata rada. To govori koliko smo postali jadno društvo. Ovaj izbor je samo potop. Molimo vranjske da proprate rad ZC i saradnike u novom kabinetu gospođe, gospođice direktorke

OJ VLADANE OJ VLADANE PIŠEŠ ROMANE I MEMOARE ....

Nadam se da ce nova direktorica odmah traziti izjavu i odgovornost nacelnice internog odeljenja sto dr Ljana Antic ima u avgustu 283 radna sata i kako je to moguce?Nadam se da ce nova direktorica naloziti dr Ljiljani Antic,internisti da obesteti Z.C.V. i vrati pare koje su u nju ulozene za supspecijslizaciju koju nije zavrsila.Tako ce najbolje pokazati da ce raditi ispravno i posteno a sve u interesu ZCV. i njenih korisnika tj.pacijenata

Polk. Teek ce vidite koje ova zena, samo polako. Oslusnite malo pacijente. Ona svojim drvenim i bezobzirnim stavom misli da ubedi nekoga da je pametna, a da je pametna ne bi tasko radila. Ne verujem da ce biti uspesna. Da smo zivi i zdravi,gledacete.

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece