Ljajić SPUŠTA RAMPU za Bosketa

Iako je po mnogim predviđanjima Dragan Stevanović Boske već viđen u Vladi Srbije, na mestu ministra turizma, ili čak privrede, to neće ići baš tako glatko, bar prema saznanjima Info Vranjskih.

Kako pišu mediji bliski „krugu dvojke“', dosadašnji ministar trgovine i turizma, i jedan od ključnih partnera SNS-a Rasim Ljajić, neće tako lako dozvoliti izdvajanje turizma iz „svog“ ministarstva, budući da trgovinom delimično upravlja i ministarstavo finansija.

- Rasim u turizmu ima svoje proverene ljude, tako da će teško prepustiti taj resor naprednjacima- kaže izvor iz ministarstva, a prenose beogradski mediji.

Spekuliše se i da je Ljajić „kivan“ na Bosketa (tj. Bosanca, kako ga zovu kolege u Vladi) jer je ovaj bez njegovog znanja „posredovao“ u privatizaciji u Vranjskoj Banji, kao i nekim drugim hotelima u Srbiji.

Inače, par meseci se u Vranjskoj Banji pričalo da je za Stacionar veoma zainteresovan poznati biznismen iz Novog Pazara, ali, ipak tog posla nije bilo ništa.

Da li će Boske sesti u neku od fotelja u Nemanjinoj 11, znaćemo već početkom septembra. Valjda.

NIV

Komentari

Evo vas ce prvo iz vranjskih novina da pitaju da odobrite da li da Boske bude ministar ili ne.

Mnogo je taj vas buduci ministar konobar tanak sa školom, mnogo... A i vi što ga falite niste ništa bolji.
Što su vam krive Vranjske ili bilo koje druge novine.?Od istine nema bežanja. Neka bude ministar.Toma diploma je bio čak predsednik!

Natalija ako ti se ne svidjaju Vranjske nemoj da citas.
Ljudi rade svoj posao da narod vidi i sazna kakve darade stoka i olosi mesezare ovom zemljom .Pismeni i skolovani nam odose u beli svet zbog ovu bagru sa kupljenim diplomama koja unistava sve cega se dotakne.

Opet pljujete po Bosketu. On ce bre da vas izludi u vranjskim novinama. Sto ga toliko mrzite?

Hahahah, prekodrinac, nepismen, pravi kadar za sns... A da bio i radikal, to samo majka bosanka može da voli... Hahaha

ON NEPISMEN JE SAMO ZA MINISTRA. O ZEMLJO OTVORI SE. STA ON ZNA SEM DA KRADE I MANIPULISE.

Opet vi o kadriranju, izgleda da bolje znate i od Vučića ko će ministar biti.

Vučić radi kako mu šefovi iz Nemačke kažu... Dva nemca su mu savetnici....

Isti su

Što se ne pohvalite da Novica kupuje vranjske i za glavnog urednika postavlja Čaku pajsera, sekretaricu atraktivnu starletu Mariju Milovanovic posto je izvisila za direktora vodovoda-

Boske se zaigrao, udario na Ljajića, nije mu to baš pametno...

koliko volim ove tekstove gde VRANJSKE znaju ko ce gde i ko ce s kim i zasto je nesto uradjeno. A to ne zna ni sam Vucic

Boske zasluzuju ministarsku fotelju.

Zašto je Boske nepismen? Po čemu to tvrdite vi koji ceo tekst ispišete velikim slovom? Ili zato što je bio konobar? Snalazio se da preživi ona luda vremena, a nije bio pripadnik one elite koja je tada vladala! Pa biti konobar nije sramita.
A što je Rasim bolji od njega? Jedino što nije Srbin, a da mi srpsko ništa ne volimo! Umesto da se borimo zajedno svi da dobijemo ministra mi bi smo ga nepostavljenog smenili!!!
I posle se pitamo šta se dešava sa nama? Sami smo dovoljni sebi, nama neprijatelj ne treba!

Najnovije vesti

NOVI INCIDENT u ZC Vranje »

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucij...
ZutoCvece